Головна » Кінцівка 4 сезону «Хлопаки» буде божевільною

Кінцівка 4 сезону «Хлопаки» буде божевільною

Кінцівка 4 сезону «Хлопаки» приголомшить!

«Хлопаки» Еріка Кріпке — одне з найжорстокіших і божевільних телешоу, які коли-небудь виходили в ефір. Протягом трьох сезонів серіалу було кілька моментів, які змушують глядачів ахнути.

Але саме це божевілля робить проект таким цікавим для перегляду, особливо коли багато його персонажів такі колоритні. Джек Куейд, який грає Х’ю Кемпбелла, розповів у нещодавньому інтерв’ю, що в майбутньому четвертому сезоні все стає ще більш захоплюючим і кривавим.

Дивно думати, що «Хлопаки» можуть стати ще більш божевільними, ніж зараз. Але саме це і станеться в четвертому сезоні. Принаймні, так сказав Куейд в інтерв’ю Collider:

У цьому сезоні є моменти, які змусили мене ахнути вголос, коли я вперше прочитав їх у сценарії. Після чотирьох сезонів мене було дуже складно здивувати. Але так, коли читаєш її, одразу розумієш, що це буде зовсім божевілля… Коли щось настільки божевільне, що ти просто інстинктивно реагуєш на слова на сторінці, ти знаєш, що це добре, і у нас багато таких моментів.

В інтерв’ю виданню актор зазначив, що у фіналі сезону сценаристи перевершили самих себе:

Ніколи не знаю, чим закінчаться сезони… Зрештою, ми дізнаємося, тому що читаємо сценарії, але він [Кріпке] насправді не розкриває подробиць про фінал кожного сезону… Я насправді мало що бачив, що дуже дивно для людини, яка бере участь у шоу вже чотири сезони. Сценаристи просто перевершили самих себе. Фінал приголомшливий. Кінцівка страшенно божевільна. Це божевілля.

З такою кількістю захоплюючих заяв очікування на продовження продовжує зростати, і глядачі з нетерпінням чекають, щоб побачити, що приготували автори проекту.

Прем’єра 4 сезону серіалу «Хлопаки» відбудеться 13 червня 2024 року на Amazon Amazon Prime. Вже анонсовано п’ятий сезон.

Також дивіться: Трейлер 4 сезону серіалу “Хлопаки”: Дивіться відео

Прокрутка до верху