Головна » Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності для сайту kinoclub.org

Дата вступу в дію: 07 березня 2024 року


  • Загальні положення

1.1. Ця Угода є договором приєднання. Використання Користувачем Сервісів свідчить про його приєднання до цієї Угоди та підтверджує його згоду з умовами.

  • Збір та обробка особистих даних

2.1. Під час використання Користувачами Сервісу, Адміністрація сайту kinoclub.org здійснює збір та обробку даних користувача, зокрема:

2.1.1. Персональні дані, які Користувач надає при реєстрації та користуванні Сервісом (наприклад, ПІБ, адреса, номери телефонів).

2.1.2. Файли cookie.

2.1.3. IP-адреси.

2.1.4. Параметри та налаштування інтернет-браузерів.

  • Зберігання особистих даних

3.1. Адміністрація сайту kinoclub.org зберігає дані користувача протягом усього періоду використання Сервісами та протягом п’яти років після закриття облікового запису.

  • Обробка особистих даних

4.1. Персональні дані Користувача обробляються Адміністрацією сайту kinoclub.org для забезпечення належного надання послуг, таких як ідентифікація, автентифікація, авторизація та інші.

4.2. Персональні дані можуть використовуватися для націленої реклами та інформаційних матеріалів за віком, статтею та іншими даними.

  • Передача особистих даних третім особам

5.1. Адміністрація сайту kinoclub.org може передавати персональні дані третім особам в обсязі та за умовами, передбаченими цією Угодою та законодавством України.

  • Інтернет-ресурси третіх осіб

6.1. На сторінках Сервісів можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб (наприклад, лічильники bigmir.net, Google Analytics тощо), які можуть збирати дані згідно з цією Угодою.

  • Права Користувача

7.1. Користувач має всі права, передбачені законодавством України, щодо захисту його персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

  • Заходи безпеки

8.1. Обробка персональних даних здійснюється в дата-центрах, де забезпечується функціонування Сервісів. Адміністрація сайту приймає всі необхідні заходи для захисту персональних даних Користувача.

  • Видалення інформації

9.1. Користувач має право звернутися до Адміністрації сайту з заявою про видалення його особистих даних.

  • Припинення користування Сервісом

10.1. Адміністрація сайту kinoclub.org залишає за собою право позбавити Користувача права користування сайтом у випадку систематичних порушень правил.

  • Відповідальність

11.1. Адміністрація сайту не несе відповідальності за висловлювання Користувачів сайту.

  • Зворотний зв’язок

12.1. Адміністрація завжди готова врахувати побажання та пропозиції учасників сайту щодо роботи ресурсу.


Ця Політика конфіденційності може бути змінена з часу на час. Будь ласка, періодично переглядайте її для ознайомлення з останніми змінами.

Прокрутити вгору