Головна » Дата виходу серіалу «Пінгвін» із всесвіту DC стала відома

Дата виходу серіалу «Пінгвін» із всесвіту DC стала відома

Вже відома дата виходу серіалу «Пінгвін»

«Пінгвін», майбутній спін-офф «Бетмена», бере Коліна Фаррелла як супротивника Темного лицаря. Хоча продовження Бетмена все ще знаходиться в розробці, незабаром ми знову опинимося на вулицях Готем-сіті.

Дата виходу серіалу «Пінгвін»

Нещодавно шанувальники DC отримали повний погляд на майбутнє шоу, присвячене Освальду Кобблпоту, з новим трейлером. Проект обіцяє бути жорстоким, тому глядачам не терпиться побачити, що підготували автори. Здається, чекати залишилося недовго.

Як повідомляє The Hollywood Reporter, прем’єра серіалу відбудеться 8 вересня 2024 року. Раніше повідомлялося, що реліз відбудеться у вересні, але точну дату не озвучували.

Про що серіал “Пінгвін”

Події «Пінгвіна» починаються практично відразу після фіналу «Бетмена» Метта Рівза. Шоу закладе основу для продовження, яке вийде в жовтні 2026 року. Нещодавно реліз фільму «Бетмен: Частина 2» відклали на цілий рік, але поява Роберта Паттінсона в ролі Брюса Уейна відбудеться в спін-оффі.

Проєкт не буде пов’язаний із перезапуском кінематографічного всесвіту DC від Джеймса Ганна. Опис проекту наведено нижче:

Наступний розділ саги про Бетмена від Метта Рівза. Номінант на премію “Оскар” Колін Фаррелл грає Пінгвіна в новому оригінальному серіалі “Макс”, який вийде цієї осені.

Епізоди серіалу виходитимуть на сервісі Max щотижня. У сезоні буде 8 серій.

Прокрутка до верху