Головна » Дивні дива: Нові фотографії розкривають персонажа, якого замінили

Дивні дива: Нові фотографії розкривають персонажа, якого замінили

5 сезону "Дивних див" (Фото: google)
5 сезону “Дивних див” (Фото: google)

Знімальний процес п’ятого сезону серіалу “Дивні дива” від Netflix триває, тому кадри з виробництва регулярно з’являються в Мережі.

Читайте також: 5 сезону «Дивних див»: Витік розкрив назви епізодів

Нещодавно фотографії зі знімального майданчика підтвердили, що до акторського складу шоу приєдналася зірка “Повстання зловісних мерців” Нелл Фішер. Судячи з усього, актриса грає Холлі Вілер, молодшу сестру Майка і Ненсі Уілер.

На картинках, що з’явилися, героїня катається на велосипеді з Майком і Віллом, а також спілкується з кимось, дуже схожим на Джеймі Кемпбелла Бауера. Сцена розгортається перед старим будинком Крілів.

Варто зауважити, що раніше Холлі грали сестри Енністон і Тінслі Прайс. Їх заміна може вказувати на більш помітну роль для героїні в новому сезоні.

Що відбувається в сцені 5 сезону серіалу «Дивні дива»

Що стосується того, що відбувається на нових фотографіях зі знімального майданчика, то сцена, схоже, розгортається на початку 5 сезону. Оскільки 2 епізод має назву “Зникнення *** Вілера”, глядачі підозрюють, що зірки приховують ім’я Холлі. Це означає, що у неї не буде багато екранного часу для підліткових тусовок.

Таким чином, ця конкретна сцена могла відбутися на початку фінального сезону з метою встановлення її відносин з Майком і Віллом, а також представлення глядачам Нелл Фішер.

Перша частина фінального сезону «Дивних див» очікується навесні 2025 року. Навіть приблизна дата поки що офіційно не оголошена.

Прокрутка до верху