Головна » «Зоряні війни: Андор» 2 сезон буде кращим, ніж 1 сезон

«Зоряні війни: Андор» 2 сезон буде кращим, ніж 1 сезон

«Зоряні війни: Андор» 2 сезон має ще більш сподобатись глядачам

Другий сезон «Зоряних війн: Андор» знаходиться в активній розробці, і всі в команді хваляться тим, що він буде кращим за перший.

Наступний сезон буде набагато тісніше пов’язаний зі знаменитим каноном «Зоряних війн», зокрема, ми побачимо, що змушує Кассіана Андора (Дієго Луна) полювати за секретною суперзброєю Імперії (Зіркою Смерті). Фінал має стати прологом до фільму «Зоряні війни: Ізгой-один».

Зірка “Андора” Адріа Архона (яка грає Бікс Калін) розповіла THR, що після прочитання сценаріїв другого сезону вона була в захваті:

О, коли я прочитав перший сезон, я вщипнув себе, а коли почав читати другий сезон, я подумав: «[Тоні Гілрой] не може перемогти [перший сезон]». Знову ж таки, я подумав: “Це буде не так добре”. Але це чертовски краще. Це набагато краще. Це так. Те, що він створив, просто зводить з розуму, і я не можу повірити, що був частиною цього. Він такий талановитий, і він дійсно перевершив себе у другому сезоні.

Чим взагалі хороший Андор

Андор майже повністю позбувся фентезійної частини історії «Зоряних війн», щоб дослідити більш приземлену тему: поширення фашизму. Історія ставить питання, який вибір повинні зробити звичайні люди перед обличчям гнобительської сили? Шоу показує Імперію як щось порівнянне з реальними соціально-політичними подіями, а не як лиходіїв казок.

Серіал також подарував шанувальникам «Зоряних війн» те, на що вони так довго чекали: сюжет, який не заснований на камео. Судячи з усього, компанія Lucasfilm вирішила рухатися в цьому напрямку, закривши шоу Acolyte.

Другий сезон «Андора» вийде у 2025 році на Disney+.

Прокрутка до верху