Головна » Серіал “Тед Лассо”: Вихід 4 сезону став можливим

Серіал “Тед Лассо”: Вихід 4 сезону став можливим

Серіал "Тед Лассо": Вихід 4 сезону став можливим (Фото: google)

Серіал “Тед Лассо”: Вихід 4 сезону став можливим (Фото: google)

Шанувальники серіала “Тед Лассо”, це не навчання! Четвертий сезон надзвичайно популярної футбольної комедії від Apple TV+ офіційно знаходиться в розробці.

Як повідомляє Deadline, у сиквелі обов’язково повернуться три актори. Це Ханна Веддінгем, яка грає власницю АФК Вімблдон Ребекку Волтон, Бретт Голдштейн, який грає Роя Кента, і Джеремі Свіфт, виконавчий директор Леслі Хіггінса з футбольних операцій.

Читайте також: Рейтингові серіали, які можна подивитися за один день

Також вказується, що Джейсон Судейкіс, Брендан Хант і Джуно Темпл ведуть переговори про повернення в новому сезоні.

Незрозуміло, які ще зірки шоу можуть бути запрошені на 4 сезон. Всі актори неодноразово заявляли, що будуть раді повторити свої ролі, якщо з’явиться така можливість.

Сценарист Білл Лоуренс раніше заявив, що вихід 4 сезону «Теда Лассо» повністю залежить від Джейсона Судейкіса: «Яким би не було його рішення, ми всі з ним погодимося».

Повернення акторського складу відкриває шлях до 4 сезону, залежно від затвердження бюджету та графіка зйомок, оскільки актори, чиї контракти закінчилися, могли приєднатися до інших серіалів, кажуть джерела Deadline. Також триває попередня підготовка до відкриття письменницької кімнати.

Якщо все піде гладко, виробництво четвертого сезону може розпочатися на початку 2025 року, а прем’єра – у 2026 році. Представники WBTV та Apple TV+ поки що ніяк не коментували ці повідомлення.

Прокрутка до верху