Головна » Чи вийде 2 сезон серіалу “Шугар”? Продюсери прокоментували кінцівку

Чи вийде 2 сезон серіалу “Шугар”? Продюсери прокоментували кінцівку

Чи вийде 2 сезон серіалу "Шугар"? Продюсери прокоментували кінцівку (Фото: google)

Чи вийде 2 сезон серіалу “Шугар”? Продюсери прокоментували кінцівку (Фото: google)

Фінал «Шугар», безумовно, задає тон продовженню, коли приватний детектив Джон Шугар (Колін Фаррелл) вирішує залишитися на Землі, поки решта інопланетян повертається додому.

Читайте також: Найочікуваніші серіали квітня 2024, які варто подивитись

Зрештою, герой зрозумів, що той, кого він вважав своїм другом, Генрі (Джейсон Батлер Харнер), насправді був тим лиходієм, пов’язаним з викраденням Олівії та зниклої сестри Шугара. Фактично він змушує Шугар повірити, що вона на Землі.

2 сезон серіалу “Шугар”: Що кажуть продюсери серіалу?

Виконавчі продюсери Одрі Чанг і Саймон Кінберг розповіли про фінал. Вони зазначили, що з самого початку планували, що серіал буде «працювати на двох рівнях»:

Була інопланетна змова, яка йшла таємно. А потім закінчувалася не секретно до кінця сезону, і була таємнича змова, яка тривала весь сезон. І ми хотіли переконатися, що обидва ці моменти повністю реалізуються, і не буде відчуття, що ми раптово перестрибуємо з однієї історії на іншу.

Цукор

Вони підтвердили, що Рубі (Кірбі Хауелл-Батіст) також покинула планету, тому Шугар дійсно залишився один. Що стосується його сестри, то вони не розкривають, що з нею сталося, і чи має рацію Шугар, сподіваючись, що вона все ще жива і знаходиться на Землі.

Шугар відкривається перед Мелані (Емі Райан), тому що вона готується піти, але потім вирішує залишитися. Чи зробив би він це взагалі, якби знав, що не піде в той момент? Кінберг вважає так:

Це дійсно хороше питання. Так, я думаю, що так, це можливо. Я дійсно думаю, що їхній зв’язок дуже реальний зв’язок, і я думаю, що він прагнув поділитися з кимось своєю таємницею. Я дійсно так відчуваю. І тому вона перша людина, з якою він зміг це зробити, і я думаю, що він відчуває справжнє полегшення, коли може це зробити.

Що стосується того, чи вийде 2 сезон серіалу “Шугар”, то творці його не виключають, але кінцівка цього не має на увазі. Як прямо вказує 8 епізод, це і є справжній кінець.

Прокрутка до верху