Головна » Серіал “Супермен і Лоїс”: Чи справді Людина зі сталі помер у 4 сезоні? Відповідь вже є

Серіал “Супермен і Лоїс”: Чи справді Людина зі сталі помер у 4 сезоні? Відповідь вже є

Серіал "Супермен і Лоїс": Чи справді Людина зі сталі помер у 4 сезоні? Відповідь вже є (Фото: google)

Серіал “Супермен і Лоїс”: Чи справді Людина зі сталі помер у 4 сезоні? Відповідь вже є (Фото: google)

У першому епізоді 4 сезону «Супермен і Лоїс» Судний день вбив останнього сина Тайлера Хекліна, Криптона. Тепер шанувальники задаються питанням, чи це остаточний кінець для героя або варто чекати тріумфального повернення хлопця в синьому.

Читайте також: Трейлер 4 сезону серіалу “Супермен і Лоїс” підтвердив сюжет про смерть головної героїні

Відповідь на це питання знайшов видання The Direct. У Мережі з’явилися відео та фото зі зйомок 10 сезону серіалу “Супермен і Лоїс” та останньої серії 4 сезону. У цих закадрових матеріалах Тайлер Геклін постає в костюмі Людини зі сталі і, як показує локація, мова йде про чергову битву.

Портал також надав інші докази того, що Супермен відродиться в майбутніх епізодах 4 сезону. Автор звернув увагу на пост Тайлера Геклін в Instagram*, де актор опублікував спільне фото зі своєю партнеркою по серіалу Бітсі Таллок, яку зіграла Лоїс Лейн. У матеріалі зазначається, що на фото пара постає у нових аутфітах.


Інстаграм/ tylerhoechlin

Нагадаємо, що в першому епізоді 4 сезону Судний день вбив Супермена, забрав серце героя і доставив орган Лексу Лютору (Майкл Кудліц). Другий епізод зробив повернення Людини зі сталі ще менш реальним, коли серце криптоніанця начебто було зруйноване. Тим не менш, Кларк Кент продовжує існувати у вигляді голограми.

Фінальний сезон останньої серії Arrowverse тільки почав трансляцію, тому попереду ще багато сюжетних поворотів, серед яких має бути і повернення Супермена. Принаймні, про це свідчать витоки зі зйомок.

Прокрутка до верху