Головна » Серіал “God of War”: Роботу над серіалом почали з початку

Серіал “God of War”: Роботу над серіалом почали з початку

Серіал "God of War": Роботу над серіалом почали з початку (Фото: google)

Серіал “God of War”: Роботу над серіалом почали з початку (Фото: google)

Про розробку серіалу God of War було оголошено давно, але, схоже, прем’єри доведеться чекати довго.

Читайте також: Відмова від WarCraft 4 та спін-офф у дусі God of War – подробиці франшизи від інсайдера

Проект втратив шоураннера і виконавчих продюсерів – Рейфа Джадкінса, Хоука Остбі і Марка Фергуса. За даними Deadline, виробництво стартувало практично з нуля.

Повідомляється, що було написано відразу кілька сценаріїв для серіалу, але Amazon Prime Video і Sony Pictures Television вирішили піти в новому напрямку. Цікаво, що Джадкінс («Колесо часу») представив кілька концепцій історії, які припали до душі керівникам. Хто замінить Джадкінса на посаді шоураннера, поки що не розголошується.

Корі Барлог нікуди не подівся, він все одно візьме участь у роботі над шоу. Раніше геймдизайнер успішно перезапустив серію ігор у 2018 році.

Подробиць про екранізацію про спартанця Кратоса поки що немає. На даний момент навіть невідомо, чи буде шоу засноване на будь-якій з ігор або розповість оригінальну історію.

Екранізації франшиз PlayStation не завжди дослівно переказують відеоігри. Хоча автори серіалу The Last of Us намагаються не відходити від історії проектів Naughty Dog, фільм Uncharted розширює франшизу, розповідаючи передісторію Натана Дрейка.

Наразі поки що не відомо, коли саме вийде серіал God of War”.

Прокрутка до верху