Головна » Мережева IP камера відеонагляду з датчиком руху

Мережева IP камера відеонагляду з датчиком руху

Система безпеки дозволяє захистити об’єкт від проникнення зловмисників, а також виявити вандалів для отримання компенсації, якщо щось пошкоджено. І найважливішою частиною цієї системи є відеоспостереження. За допомогою зйомки можна зафіксувати час та дату інциденту, а також встановити особи винних. Тому при влаштуванні системи безпеки так необхідна IP камера відеоспостереження. Її наявність стане гарантією того, що ваш будинок чи офіс не буде беззахисним.

У цій статті ми поговоримо про те, чому варто вибирати саме IP камеру з датчиком руху та де такий пристрій стане в пригоді найбільше. А придбати все, що потрібно для системи відеоспостереження (й безпеки в цілому) завжди можна через каталог компанії «Z-Wave Україна»: https://z-wave.com.ua/ua/g1734962-kamery-videonablyudeniya.

IP камера відеоспостереження з датчиком руху: переваги

Існує багато різновидів камер для відеоспостереження. Однак IP модель з датчиком руху стоїть окремо. По-перше, такий пристрій дозволяє отримати якісне відео. По-друге, подібна камера споживає мінімум електроенергії (особливо якщо працює не весь час, а тільки за сигналом датчика). Нарешті, доступ до відеоряду може бути віддаленим через мережу інтернет. Адже кожна IP камера відеоспостереження має свою власну адресу в мережі.

З урахуванням цілком доступної ціни, подібні пристрої зазвичай вибирають для невеликих офісів, квартир та приватних домоволодінь. Також їх часом монтують у житлових комплексах. Наприклад, у ліфтах багатоповерхових будівель. Короткі записи дозволяють знайти винуватців, якщо сталося щось погане.

Окремо варто згадати дачі та інші подібні об’єкти. Встановлення IP камери відеоспостереження буде розумним рішенням.

Великий вибір IP камер для відеоспостереження в інтернет-магазині

Якщо ви не впевнені, де придбати якісну IP камеру відеоспостереження з гарантіями виробника, рекомендуємо ознайомитись з асортиментом компанії «Z-Wave Україна». Даний інтернет-магазин спеціалізується на комплектуючих для систем розумний будинок, так що компоненти для відеоспостереження завжди є в наявності.

У разі потреби співробітники компанії допоможуть визначитися з вибором, а також підберуть усі інші елементи системи безпеки відповідно до особливостей вашого об’єкта та ситуації. Причому всі консультації залишаються повністю безкоштовними.

Прокрутка до верху