Головна » Безкоштовні ігри, які можуть бути в розіграші PS Plus у червні 2024 року

Безкоштовні ігри, які можуть бути в розіграші PS Plus у червні 2024 року

Безкоштовні ігри, які можуть бути в розіграші PS Plus у червні 2024 року (Фото: google)
Безкоштовні ігри, які можуть бути в розіграші PS Plus у червні 2024 року (Фото: google)

Після досить важкого початку року ігри на травень для передплатників PS Plus високо підняли планку. Але що чекає на передплатників у червні 2024 року?

Читайте також: Call of Duty: Black Ops 6 буде доступна безкоштовно в день релізу

Ну, а оскільки до початку місяця ще тиждень, то подробиць поки що немає. Однак ми знаємо, коли будуть анонсовані ігри рівня Extra, Essential та Premium. Ви також можете ознайомитися з прогнозами про те, що може потрапити в роздачу.

Безкоштовні ігри PS Plus на червень 2024

Ігри PS Plus на наступний місяць будуть анонсовані 29 травня. Вони будуть доступні з 4 червня, як це зазвичай буває з іграми Essential. Екстра та преміум ігри будуть анонсовані 12 червня 2024 року.

Витоків чи чуток про компіляцію поки що не було. Однак це не заважає робити припущення і будувати теорії.

Killer Klowns From Outer Space: The Game (PS5, PS4)

Розроблена лише для багатокористувацької гри, Killer Klowns From Outer Space: The Game здається ідеальною, щоб додати її до сервісу в день запуску. Розроблений компанією Illfonic, відомою своїми асиметричними багатокористувацькими іграми, проект виглядав все краще і краще з кожним трейлером, і, нарешті, його реліз запланований на наступний місяць.

У грі команда з семи людей бореться проти клоунів-вбивць, прагнучи вижити в інопланетному вторгненні.

The Pathless (PS5, PS4)

Випущена ще у 2020 році на старті PS5, The Pathless є недооціненою інді-перлиною. Розроблений Giant Squid (ABZU), The Pathless запам’ятався своєю неймовірною динамікою: ви стрибаєте та мчите сільським ландшафтом, прагнучи розвіяти прокляття, яке охопило землю, виконуючи плавні акробатичні трюки, стріляючи по мішенях, щоб прискоритися та готуючись до боротьби з гігантськими звірами, які стали жертвами чуми. Це чудова маленька гра, яка підготує вас до наступної гри команди: Sword of the Sea.

LEGO Bricktales (PS5, PS4)

Однією з найунікальніших ігор 2022 року стала LEGO Bricktales. Цей інноваційний проект з розв’язування кубиків дозволяє вирішувати головоломки різними способами, виходячи за рамки вашої уяви та творчості.

На додаток до гнучкості ігрового процесу та режимів пісочниці, у грі є сюжетний режим, який дозволяє збирати транспортні засоби, досліджувати біоми та розблоковувати різні предмети.

Це все, що ми знаємо про ігри PS Plus на червень 2024 року.

Прокрутка до верху