Головна » Джанкарло Еспозіто у фільмі «Капітан Америка 4: Прекрасний новий світ» – відомо кого зіграє

Джанкарло Еспозіто у фільмі «Капітан Америка 4: Прекрасний новий світ» – відомо кого зіграє

Стало відомо кого зіграє Джанкарло Еспозіто у фільмі «Капітан Америка 4: Прекрасний новий світ»

У світі кінематографічного всесвіту Marvel, де кожен анонс нового актора або персонажа стає приводом для бурхливих дискусій серед фанатів, спливла нова чутка щодо фільму «Капітан Америка: Прекрасний новий світ».

Стало відомо, що Джанкарло Еспозіто, відомий своїми харизматичними ролями в серіалах “Пуститися берега” і “Мандалорець“, грає роль моста Джорджа Вашингтона в майбутньому фільмі за коміксами. Такою інформацією поділився популярний інсайдер MyTimeToShineHello.

Персонаж Еспозіто був доданий під час масштабних перезйомок і було сказано, що він виступить в ролі антагоніста. Швидше за все, лиходій працюватиме з генералом Россом, якого зіграє Гаррісон Форд.

Хто такий міст Джорджа Вашингтона у всесвіті Marvel

Міст Джорджа Вашингтона – персонаж з багатою та різноманітною історією в коміксах Marvel. Вперше він з’явився в коміксах як член групи найманців під назвою «Дика зграя». Пізніше ця група стала відома як Шоста зграя, і Брідж відігравав ключову роль у її операціях. Дика зграя була відома своїми екстремальними методами та ефективністю у виконанні найскладніших завдань, що зробило їх одними з найбільш затребуваних найманців у світі Marvel.

На додаток до своєї діяльності з Шостою зграєю, Вашингтон Брідж також був пов’язаний з Щ.И.Т. Ця шпигунська організація відома своїми висококваліфікованими агентами, і Брідж був одним із них. Більше того, він разом із Ніком Ф’юрі очолив загін у космосі, що додає ще один шар до його складного та багатошарового характеру. Тобто це чимось нагадує те, що відбувається зараз у кінематографічному всесвіті Marvel.

Однією з цікавих арок у коміксах стала битва Джорджа Вашингтона з Карателем. У цій боротьбі Брідж створив особливу команду, до складу якої увійшла Валентина Аллегра Де Фонтен. Їхня мета полягала в тому, щоб зупинити безжального антигероя, відомого своїми методами боротьби зі злочинністю.

Пізніше Джордж Вашингтон Брідж став членом правління організації J.A.N.U.S., до складу якої входив і Норман Озборн. J.A.N.U.S. – це потужна організація, члени якої мають величезний вплив на світ Marvel. Взаємодія Бріджа з Норманом Озборном, відомим як Зелений Гоблін, може бути реалізована в MCU.

Прем’єра “Капітана Америка 4” запланована на 14 лютого 2025 року. Раніше з’явився повний сюжет стрічки.

Прокрутка до верху