Головна » Касові збори «Нікчемний я 4» обійши мультфільм «Головоломка 2» на старті

Касові збори «Нікчемний я 4» обійши мультфільм «Головоломка 2» на старті

Касові збори «Нікчемний я 4» вражають

Для тих, хто турбується про касові збори у 2024 році, останні кілька тижнів багато в чому довели, що розваги на великому екрані все ще нормальні.

На початку літа на екрани вийшов довгоочікуваний «Думками навиворіт 2», який вже перетнув позначку в $1,2 млрд і знаходиться на шляху до того, щоб стати одним з найбільших анімаційних проектів всіх часів. Зараз непогано себе показує фільм «Нікчемний я 4», який зміг витіснити картинку Pixar і Disney з першого місця (за минулі вихідні вона зібрала додаткові $30 млн).

Касові збори «Нікчемний я 4»

За даними Variety, новий “Нікчемний я” зібрав трохи більше 122 мільйонів доларів за п’ять днів прокату в США. Ці цифри не такі величезні, як продовження “Думками навиворіт” минулого місяця, але стрічка коштувала вдвічі дешевше – бюджет становить 100 мільйонів доларів.

Світові касові збори фільму «Нікчемні 4» становлять близько 230 мільйонів доларів. Варто відзначити, що в деяких країнах мультфільм вийшов на два тижні раніше, ніж в США і СНД.

Решта зборів наприкінці вихідних 5-7 липня 2024 року

  • Гарфілд — $241 млн при бюджеті $60 млн;
  • «Королівство планети мавп» — $392 млн при бюджеті $160 млн;
  • “Погані хлопці 4” – $360 млн при бюджеті $100 млн;
  • “Тихе місце: День перший” – 178 мільйонів доларів при бюджеті 68 мільйонів доларів.

Судячи з усього, касові збори ожили до середини року. Тому аналітики прогнозують хороші касові збори на решту літніх блокбастерів, серед яких “Торнадо 2”, “Дедпул і Росомаха” і “Чужий: Ромул”.

Прокрутка до верху