Головна » Сценарій 5 сезону серіалу «Відьмак» вже завершено

Сценарій 5 сезону серіалу «Відьмак» вже завершено

Сценарій 5 сезону серіалу «Відьмак» готовий

Виробництво четвертого сезону «Відьмака» все ще триває, але, схоже, Netflix не втрачає часу і вже активно працює над продовженням.

За даними джерел Redanian Intelligence, сценарій п’ятого сезону вже готовий. Насправді це не так вже й дивно, оскільки раніше було оголошено, що п’ятий сезон стане останнім для серіалу, і зірка Фрея Аллен (Цірі) на початку цього року розповіла, що знає, чим закінчиться історія. Однак цікаво почути, що робота над сценарієм вже завершена, хоча джерела Redanian Intelligence зазначають, що перед зйомками можуть бути невеликі зміни.

Сценарій 5 сезону серіалу «Відьмак» вже готовий

Хоча Фрея Аллен може знати, чим закінчиться «Відьмак», ще невідомо, наскільки фінал відповідатиме творам Анджея Сапковського. Redanian Intelligence нагадує, що шоураннер Лорен Шмідт у 2020 році заявила, що фінал шоу піде за книгами і не вийде за їх межі. Плани, можливо, змінилися за останні чотири роки, але якщо це все ще правда, серіал може закінчитися на ноті, схожій на завершення роману «Володарка озера». Це означає, що сюжети з відеоігор з CD Projekt RED не будуть включені.

Останні кілька років були невтішними для шанувальників екранізації, особливо після відходу виконавця головної ролі Генрі Кавілла. Поки що жодних пояснень цього відходу не надано, але було багато спекуляцій. Деякі глядачі вважають, що актор був розчарований тим, що серіал не відповідав вихідному матеріалу.

У 4 і 5 сезонах роль Геральта зіграє Ліам Хемсворт. І шанувальники, як і раніше, стурбовані тим, як він буде виконувати цю роль.

Прем’єра 4 сезону серіалу “Відьмак” відбудеться у 2025 році.

Прокрутка до верху