Головна » Чи вийде «Бітлджус 3», відповів режисер Тім Бертон

Чи вийде «Бітлджус 3», відповів режисер Тім Бертон

Чи вийде «Бітлджус 3»?

Режисер “Бітлджус” Тім Бертон розповів про те, чи є у нього плани на третю частину до прем’єри сиквела.

Після того, як оригінал став культовою класикою після його виходу в 1988 році, Бертон і Майкл Кітон повернулися для продовження. Бітлджус Бітлджус вийде в кінотеатрах у вересні, і цілком зрозуміло, що продовження було дуже очікуваним.

В інтерв’ю Total Film Бертона і продюсера Томмі Харпера запитали про можливість «Бітлджус 3». Хоча Харпер зазначила, що «може статися все, що завгодно», режисер, як зазначає видання, «помітно здригається при згадці про франшизу».

Харпер: «Ми не говорили про те, куди це може піти, ми просто говорили про те, щоб зробити один дійсно хороший фільм. Зробіть його якомога кращим, і тоді може статися все, що завгодно».

Бертон: “Я не знаю. Це змусило б мене звучати як Вільям Касл або щось на кшталт цього – «найбільший, найвеличніший, найдивовижніший фільм з часів Глена чи Гленди!» Я просто відчуваю себе дуже добре, тому що сиквел зроблений в дусі оригіналу. У будь-якому випадку, фільм став для мене дуже хорошим досвідом у цьому сенсі».

Чи варто чекати на Бітлджус 3?

Головним визначальним фактором для Бітлджус 3 буде те, наскільки успішним буде продовження. Оригінальний фільм вийшов на екрани 36 років тому, тому немає жодних гарантій, що друга частина стане хітом. Однак у сиквела є кілька факторів, які працюють на його користь, включаючи вражаючий акторський склад. Крім Кітона, у фільмі зіграли Вайнона Райдер і Кетрін О’Хара, Дженна Ортега, Віллем Дефо, Моніка Беллуччі і Джастін Теру.

Таким чином, акторський склад картини може залучити як нову аудиторію, так і тих, хто знайомий з оригіналом. Як видно з трейлерів, Бертон також повернувся до класичного стилю кіновиробництва, покладаючись на практичні ефекти. Безсумнівно, проект виглядає чудово, тому теоретично можна очікувати великого хіта.

“Бітлджус 2” виходить у кінотеатрах з 5 вересня 2024 року.

Прокрутка до верху