Головна » 2 сезон серіалу “Джентльмени” підтверджено офіційно

2 сезон серіалу “Джентльмени” підтверджено офіційно

2 сезон серіалу "Джентльмени" підтверджено офіційно (Фото: google)

2 сезон серіалу “Джентльмени” підтверджено офіційно (Фото: google)

Це було очікувано, але на це пішло кілька місяців: 2 сезон серіалу «Джентльмени» з Тео Джеймсом у головній ролі підтверджено.

Читайте також: Найкращі серіали 2024 року за версією IMDb: Від історичних драм до супергеройських мультсеріалів

За сюжетом спін-оффа однойменного фільму, Едді Хорніман, якого грає Джеймс, успадковує маєток, який дає йому право власності на імперію, що вирощує бур’яни. Як і більшість проектів Річі, перший сезон полюбився глядачам, тому Netflix затвердив другий сезон.

Анонс відбувся 14 серпня у соцмережах сервісу. На жаль, подробиць поки що немає.

Другий сезон вже тизерили

Раніше Тео Джеймс заявив, що “не сумнівається в тому, що у творчих людей є можливість знайти історію для другого сезону”:

Я думаю, що «Джентльмени» – це комедія про сім’ю Корлеоне, чи не так? Тому що це завжди було те, про що ми з Гаєм [Річі] та іншими з нас говорили: у вас є Фредо, у вас є Едді, у нас є посилання на одну з найвеличніших історій усіх часів. Але я думаю, що якщо ви збираєтеся зробити це знову, вам потрібна дійсно сильна сюжетна лінія, вам потрібна сильна історія. Але я не сумніваюся, що є можливість це зробити.

Джеймс вважає, що другий сезон може змінити формулу, потенційно відійшовши від маєтку Холстед або Великої Британії взагалі:

Другий сезон ніколи не обговорювався, коли ми його знімали, але я думаю, що якщо ви знову повернетеся в цей світ, важливо те, що він має відрізнятися від першого сезону. У першому сезоні ми знайомимо з героями. Якщо ви продовжите хорошу роботу з тими ж жартами, я думаю, ніякого розвитку не буде, а деякі сюжетні лінії стануть трохи безглуздими. Отже, я думаю, що якщо ви зробите це знову, потенційно йому доведеться покинути маєток Холстед, потенційно він також може частково покинути Британію.

Крім того, на другий сезон прямо вказав глава Miramax TV Марк Хелвіг. На початку 2024 року він заявив, що автори «розпочали процес» мозкового штурму для потенційного продовження.

Прокрутка до верху