Головна » Коли вийде Raven 2? Чи буде продовження, сказав режисер

Коли вийде Raven 2? Чи буде продовження, сказав режисер

Коли вийде Raven 2? І чи вона вийде взагалі?

До кінотеатрів дійшла нова екранізація «Ворона», яка з першого ж кадру викликала суперечки серед шанувальників оригіналу і першого фільму з Брендоном Лі.

Як і будь-яка адаптація, студія сподівається запустити повноцінну франшизу. Ворон не став винятком. Режисер Руперт Сандерс розповів про кінцівку картини і про те, чи навмисно він залишив двері відчиненими для можливого продовження.

Ходили чутки, що Lionsgate змінив кінцівку, щоб підготувати ґрунт для сиквела, але постачальник спростував це в розмові з THR.

Ми живемо у світі, де люди отримують фрагмент чогось, і він розповсюджується через мільйон ноутбуків, але ніхто насправді не знає, як обґрунтувати те, що вони насправді випускають.

Отже, сиквел у розробці?

За словами Руперта, він намагався зробити самостійну історію, яка не потребує другої частини:

Фільм, на мою думку, стоїть осібно. Особисто я ненавиджу фільми, де потрібно дивитися продовження. Фільм має закінчуватися так, щоб історія приносила задоволення, і цей фільм так і є. Чи може бути друга пригода? Так. Ерік [Скарсгард] у виконанні Білла – неймовірний персонаж, і до кінця фільму він стає кимось іншим.

Режисер зазначив, що найкращі кінцівки “завжди відкриті”, тому “Ворон” залишає простір для інтерпретацій. При цьому кінцівка “не обманює”, що буде продовження.

Щодо того, чи варто чекати The Raven 2, то, схоже, він не вийде. Справа не лише у слабких касових зборах із бюджетом у $50 млн, а й у негативних відгуках.

Якщо є другий фільм, то чекати його раніше 2027 року не варто, оскільки розробка на момент прем’єри першої частини ще навіть не стартувала.

Як вам “Ворон”? А ви хочете побачити продовження? Напишіть свою думку в коментарях нижче!

Прокрутка до верху