Головна » Безкоштовні ігри PS Plus на жовтень 2024 року, які можуть потрапити в аірдроп

Безкоштовні ігри PS Plus на жовтень 2024 року, які можуть потрапити в аірдроп

Безкоштовні ігри PS Plus на жовтень 2024 року, які можуть потрапити в аірдроп (Фото: google)

Безкоштовні ігри PS Plus на жовтень 2024 року, які можуть потрапити в аірдроп (Фото: google)

Щомісяця передплатники PS Plus отримують кілька безкоштовних ігор, включаючи як сучасні релізи, так і класику. Оскільки вересень добігає кінця, це означає, що готується оновлення розіграшів.

Читайте також: Безкоштовні ігри в EGS: Sniper Ghost Warrior Contracts та FM 2024

Передплатникам доведеться почекати до 25 вересня, щоб дізнатися офіційний модельний ряд PS Plus на наступний місяць. Перед анонсом можна поміркувати про те, які ігри можуть бути у свіжій добірці.

Нижче представлений прогноз, тобто це не список проектів, які точно будуть доступні для скачування в жовтні.

Безкоштовні ігри PS Plus на жовтень 2024 року: Прогноз

God of War Ragnarok (PS4, PS5)

Оскільки God of War Ragnarok стала доступною на ПК, гра також може потрапити до розіграшу PS Plus. Проєкт вийшов восени 2022 року, ставши великим успіхом для Sony та завершивши історію Кратоса. Коротше кажучи, це одна з найкращих відеоігор останніх кількох років, яку, здається, спробували всі, хто хотів.

Dragon Age: Inquisition (PS4)

Dragon Age: Інквізиція давно хотіли побачити в розіграші, і тепер на це є причина: Dragon Age: The Veilguard. З нагоди виходу нової гри серії 31 жовтня, напевно, це була б чудова нагода підготуватися до неї за допомогою її попередника. Хоча спочатку це був один із найсуперечливіших проєктів на момент релізу, з тих пір він полюбився геймерам. Однак навряд чи EA зверне свою увагу на Inquisition до виходу The Veilguard.

Persona 5 Royal (PS4, PS5)

Серія Persona вважається однією з найкращих представниць жанру, а Persona 5 Royal – чи не найкраща частина. Metaphor: ReFantazio від видавництва Atlas вийде в жовтні, тому він може захотіти привернути увагу розіграшем. Обидві гри дуже схожі з точки зору геймплею та візуальних ефектів.

Прокрутка до верху