Головна » Кайл Чендлер виконає роль Зеленого Ліхтаря в новому кінематографічному всесвіті DC

Кайл Чендлер виконає роль Зеленого Ліхтаря в новому кінематографічному всесвіті DC

Кайл Чендлер виконає роль Зеленого Ліхтаря в новому кінематографічному всесвіті DC (Фото: google)
Кайл Чендлер виконає роль Зеленого Ліхтаря в новому кінематографічному всесвіті DC (Фото: google)

Всесвіт DC Джеймса Ганна і Пітера Сафрана продовжує поповнюватися акторами, які не є зірками першої величини.

Читайте також: Серіал “Зелений ліхтар” від DC Studios отримав дату виходу

Відомий в основному за шоу Friday Night Lights, який отримав премію «Еммі» за роль шкільного футбольного тренера Еріка Тейлора у фільмі «Вогні п’ятничного вечора», Кайл Чендлер був обраний на роль кільця Зеленого Ліхтаря. Він зіграє Хела Джордана в серіалі «Ліхтарі». Як повідомляє The Hollywood Reporter, актор вже підписав контракт, а зараз йде кастинг і найм режисерів. Зйомки розпочнуться у січні 2025 року в Атланті.

Раніше повідомлялося, як зірка фільмів “Месники: Завершення” та “Дюна” Джош Бролін відмовився від ролі космічного поліцейського. Після цього команда перейшла до менш відомих облич.

Що відомо про серіал “Ліхтарі”

Серіал «Зелений ліхтар» отримав зелене світло в червні, шоуранером виступив Кріс (Озарк), який є виконавчим продюсером і співавтором сценарію разом з Деймоном Лінделофом («Вартові» та «Залишені»). Над сценарієм також працював автор коміксів Том Кінг.

Спочатку проектом займався продюсер Arrowverse Грег Берланті і мав вийти на Max. Шоу було частково натхненне сюжетною аркою «Закон Сінестро», в якій Сінестро та його Жовті Ліхтарі нав’язують свою силу.

Знімальний процес проекту триватиме до червня 2025 року, тобто прем’єра відбудеться лише у 2026 році.

Хто такий Кайл Чендлер?

Кайл Чендлер (Kyle Chandler) — американський актор, відомий своїми ролями у кіно та на телебаченні. Народився 17 вересня 1965 року в Буффало, штат Нью-Йорк. Свою кар’єру розпочав у 1990-х роках, з’являючись у серіалах і кінофільмах, однак справжню популярність здобув завдяки кільком знаковим ролям.

Відомі ролі:

  1. Ерік Тейлор у серіалі “Вогні нічної п’ятниці” (Friday Night Lights). За цю роль Кайл Чендлер отримав премію Еммі у номінації “Найкращий актор у драматичному серіалі” у 2011 році.
  2. Джон Рейберн у серіалі “Кровна спорідненість” (Bloodline). Ця роль принесла йому нову хвилю популярності та номінацію на Еммі.
  3. Підполковник Брюс Бакетт у фільмі “Гравітація” (Gravity) (2013).
  4. Марк Рассел у блокбастерах “Ґодзілла: Король монстрів” (2019) та “Ґодзілла проти Конга” (2021).

Кайл Чендлер також знявся у таких фільмах, як “Манчестер біля моря” (Manchester by the Sea), “Вовк з Волл-стріт” (The Wolf of Wall Street) та “Операція Арго” (Argo). Його акторський стиль характеризується стриманістю та глибиною, а також здатністю майстерно передавати емоції.

Прокрутка до верху