Головна » Ліам Хемсворт розповів, коли почнуться зйомки 5 сезону “Відьмака”

Ліам Хемсворт розповів, коли почнуться зйомки 5 сезону “Відьмака”

Ліам Хемсворт розповів, коли почнуться зйомки 5 сезону "Відьмака" (Фото: google)

Ліам Хемсворт розповів, коли почнуться зйомки 5 сезону “Відьмака” (Фото: google)

На даний момент проходять зйомки четвертого сезону “Відьмака“, але відомо, що основна серія закінчиться на п’ятому сезоні.

Очікується, що зйомки 5 сезону “Відьмака” розпочнуться незабаром після завершення зйомок четвертого сезону, і тепер Ліам Хемсворт підтвердив, коли саме воно почнеться. У розмові з Comicbook актор розповів, що команда візьме чотиримісячну перерву після завершення роботи над четвертим сезоном.

Читайте також: Нові кадри “Відьмака”: Фото Ґеральта, Мільви, Золтана та інших зі знімального майданчика

Знімальний процес четвертого сезону «Відьмака» завершиться у жовтні 2024 року, а це означає, що зйомки п’ятого сезону розпочнуться у березні 2025 року.

Варто зауважити, що плани можуть змінюватися, так як ніколи не знаєш, що може статися, але в даний час вони такі. Також Хемсворт розповів, що зйомки п’ятого сезону займуть вісім місяців, тобто майже до кінця 2025 року.

Заміна Генрі Кавілла

Давно відомо, що Хемсворт замінить Кавілла в четвертому сезоні «Відьмака». З чуток, Генрі відмовився від ролі Геральта через творчі розбіжності з авторами проекту.

Судячи з фотографій з постановки, здається, що підхід до головної ролі полягає в тому, щоб поводитися так, ніби Хемсворт завжди був Геральтом. Глядачам залишиться тільки чекати, щоб побачити його в дії.

Прем’єра четвертого сезону “Відьмака” відбудеться у 2025 році на Netflix.

Прокрутка до верху