Головна » Серіал “Чакі”: Відома причина скасування серіалу

Серіал “Чакі”: Відома причина скасування серіалу

Серіал "Чакі": Відома причина скасування серіалу (Фото: google)

Серіал “Чакі”: Відома причина скасування серіалу (Фото: google)

Незважаючи на свою популярність, «Чакі» був скасований Syfy після третього сезону.

Як повідомляє портал Deadline, шоу закрили через високий бюджет. Оскільки створення було дуже дорогим, укупі з тим фактом, що все більше користувачів відмовлялися від кабельних пакетів у Сполучених Штатах, NBCUniversal прийняла рішення скасувати проект.

Читайте також: Рецензія фільму “Наглядачі”

Важливо зазначити, що «Чакі» — не єдина серія NBCUniversal, яка лягла під ніж. “Шифер з космосу” також міг бути скасований, але він був проданий USA Network. Щоправда, тепер у серіалу буде менший бюджет.

Йдеться про те, що в майбутньому Syfy буде використовувати канадські і малобюджетні незалежні проекти в якості оригінальних прем’єр.

Чи повернеться серіал “Чакі”?

У квітні 2024 року творець Чакі Дон Манчіні розповів, що у нього вже є ідеї для четвертого сезону серіалу:

Я не можу багато сказати з цього приводу. Я не можу розповісти вам про свою ідею для 4 сезону, але я дуже схвильований майбутнім. Я вже подав ескізи на канал. Тому тримаю кулаки, тому що це те, що я дійсно люблю робити.

Незважаючи на те, що права на «Дитячу гру» належать MGM, творець персонажів Дон Манчіні та його юридична команда все ще зберігають деякі творчі та ліцензійні права на самого Чакі. Таким чином, Манчіні може повернути ляльку на екрани в майбутніх проектах.

Прокрутка до верху