Головна » Фільм “Я йду шукати 2”: вийде продовження з тією ж актрисою і режисерами

Фільм “Я йду шукати 2”: вийде продовження з тією ж актрисою і режисерами

Фільм "Я йду шукати 2": вийде продовження з тією ж актрисою і режисерами (Фото: google)

Фільм “Я йду шукати 2”: вийде продовження з тією ж актрисою і режисерами (Фото: google)

Більш ніж через десять років після дебюту оригіналу продовження “Я йду шукати” (I Go Look) офіційно знаходиться в розробці. Про це повідомляє Screen Rant із посиланням на Deadline.

Читайте також: Новий трейлер горору “Єретик” від студії А24

На порталі додали, що інформації про початок виробництва та дату виходу другої частини поки що немає. Однак дует Radio Silence, що складається з режисерів Меттью Беттінеллі та Тайлера Джіллетта, підтвердив участь оригінальної зірки Самари Вівінг у продовженні, але не було оголошено, чи виконає актриса ту саму роль.

Кінцівка першого фільму не залишила запасу для продовження, але матеріал визнає, що прокляття Ле Бейла продовжує загрожувати Грейс після вступу в сім’ю Домас, і за дівчиною може прийти інша сім’я з аналогічною традицією.


“Я йду шукати” / Radio Silence Productions

У матеріалі нагадали, що “Я йду шукати” у 2019 році з бюджетом у $6 млн зібрав $57,6 млн. Крім того, фільм був добре прийнятий як критиками, так і глядачами. Анонс відбувся, як зазначив автор, на тлі поганих касових зборів «Ебігейл», останнього фільму компанії. Хоррор 2024 року за 28 мільйонів доларів зібрав 42,4 мільйона доларів.

Підсумовуючи, Screen Rant зазначив, що “Я йду шукати” стане першим оригінальним проектом Radio Silence, який отримає продовження. Раніше режисери успішно продовжили франшизу «Крик» – п’яту і шосту частини серії слешерів.

Прокрутка до верху