Головна » Суперечливий персонаж Marvel повертається в 6 епізоді серіалу «Це все Агата»

Суперечливий персонаж Marvel повертається в 6 епізоді серіалу «Це все Агата»

Суперечливий персонаж Marvel повертається в 6 епізоді серіалу «Це все Агата» (Фото: google)

Суперечливий персонаж Marvel повертається в 6 епізоді серіалу «Це все Агата» (Фото: google)

Як спін-офф «ВандаВіжн», “Це все Агата” (Agatha All Along) в якийсь момент довелося завершити сюжетні арки, що залишилися.

Читайте також: Disney скорочує бюджети на серіали, але це піде на користь, впевнені в Marvel

Перші п’ять епізодів шоу присвячені Агаті, а в шостому глядачі побачили ще одне знайоме обличчя. Це один з найбільш суперечливих персонажів в історії кінематографічного всесвіту Marvel: Ральф Бейнер.

Ральф у фільмі «Це все Агата»

Шостий епізод, «Це все Агата», повністю зосереджений на «Підлітку» (Джо Локк), який раніше виявився не ким іншим, як Біллі Максімоффом. Дізнаємося, що привело його до «Агати і Відьомської дороги». Йому потрібна була невелика допомога, щоб розкрити деяку правду про Веств’ю, тому він знайшов в Інтернеті чоловіка, який стверджував, що був там під час Аномалії.

Цією людиною виявився Ральф Бейнер. Він каже Біллі, що втік з Веств’ю за першої ж нагоди, тому пам’ятає речі, яких не знають інші. Однак йому ніхто не вірить. Дійсно, хто повірить людині, яка стверджує, що ціле місто закрито на карантин, а жителів змушують брати участь у ситкомах?

Ральф також розповідає, що Агата по суті вкрала його життя. Вона заволоділа його будинком і забрала всі його речі, не залишивши його ні з чим. Він намагався зібрати своє життя шматок за шматком, але, схоже, у нього не дуже добре виходило.

Персонаж Marvel: Хто такий Ральф Бейнер?

Ральф Бейнер

Персонаж з’явився у фільмі «ВандаВіжн» і, схоже, розповів про повернення брата Ванди, П’єтро. Однак цю версію персонажа зіграв не Аарон Тейлор-Джонсон, а Еван Пітерс. Він зіграв Квіксільвера у всесвіті Людей Ікс від Fox.

Здавалося б, у MCU вже почали з’являтися мутанти і що два всесвіти потенційно можуть перетнутися. Але в підсумку П’єтро виявився нічим іншим, як творінням Агати.

Деякі фанати Marvel були розчаровані таким поворотом подій. Озираючись назад, здається, що це було цікаве рішення з боку студії, яке допомогло закласти основи мультивсесвіту.

Прокрутка до верху