Головна » ESL Challenger Katowice 2024: Українські кіберспортсмени готові підкорювати світ

ESL Challenger Katowice 2024: Українські кіберспортсмени готові підкорювати світ

ESL Challenger Katowice 2024 (Фото: google)
ESL Challenger Katowice 2024 (Фото: google)

На кіберспортивному змаганні ESL Challenger Katowice 2024, яке пройде з 25 по 27 жовтня в польському місті Катовіце, вже визначено перші матчі групового етапу. Турнір об’єднає 8 команд з різних куточків світу, а загальний призовий фонд становитиме 100 000 доларів США. Серед учасників будуть і українські гравці, зокрема Олександр “s1mple” Костилєв та Сергій “DemQQ” Демченко, що викликатиме особливу увагу українських уболівальників. Платформа ggbet в Україні надає можливість слідкувати за результатами та підтримувати своїх фаворитів.

Група А: Міць B8 Esports та повернення s1mple

У групі А очікується захоплююча зустріч між турецькою командою Eternal Fire та українським колективом B8 Esports. Українці прагнутимуть показати високі результати й отримати перемогу, а підтримка українських уболівальників стане потужним мотиваційним фактором.

Ще однією важливою подією стане матч між Team Falcons та португальською SAW. Особливу увагу привертає присутність у складі Team Falcons легендарного Олександра “s1mple” Костилєва, який виступає на правах оренди. Його участь створює додаткову інтригу для фанатів, які з нетерпінням очікують на його гру в новому клубі.

Група B: Monte з DemQQ та бразильські виклики

У групі В теж не бракуватиме цікавих протистоянь. Одним із таких стане матч між бразильським колективом MIBR та австралійською командою Legacy. Ця зустріч обіцяє бути надзвичайно напруженою та емоційною.

Також відбудеться знаковий матч між польською командою Monte та бразильськими Pain Gaming. Особливо цікавим для українців є те, що у складі Monte виступає Сергій “DemQQ” Демченко. Українські вболівальники з великим інтересом стежитимуть за цим матчем, адже DemQQ представлятиме Україну на міжнародній кіберспортивній арені.

Основні моменти ESL Challenger Katowice 2024

  • Дати проведення: 25-27 жовтня 2024 року
  • Місце: Катовіце, Польща
  • Призовий фонд: 100 000 доларів США
  • Команди: 8 колективів зі всього світу, серед яких українські кіберспортсмени s1mple та DemQQ
  • Ключові матчі: B8 Esports проти Eternal Fire, Team Falcons із s1mple проти SAW, Monte з DemQQ проти Pain Gaming

Ці поєдинки обіцяють бути насиченими ігровими подіями та гострими моментами. Для українських шанувальників цей турнір стане особливо цікавим, оскільки саме українські гравці представлятимуть свої команди на світовому рівні. Турнір ESL Challenger Katowice 2024 надає унікальну можливість стежити за виступами найкращих кіберспортсменів світу, зокрема українських зірок, які будуть боротися за перемогу в своїх командах.

Олександр “s1mple” Костилєв і Сергій “DemQQ” Демченко не тільки є лідерами в своїх клубах, але й підтримують надію українських уболівальників на видатні результати. Їхня участь робить турнір ще більш очікуваним і захопливим для шанувальників кіберспорту з України.

Прокрутка до верху