Головна » Відгуки про Call of Duty: Black Ops 6 від гравців

Відгуки про Call of Duty: Black Ops 6 від гравців

Відгуки про Call of Duty: Black Ops 6

Головним релізом цього тижня, звичайно ж, став шутер Call of Duty: Black Ops 6, і хоча відгуків від критиків на момент написання цієї статті немає, враження вже з’явилися.

Оскільки гра стала доступною в Новій Зеландії за день до глобального запуску, деякі геймери вже встигли провести в проекті достатньо часу. Судячи з коментарів у соцмережах, люди вважають, що розраховані на багато користувачів карти – це дійсно добре. Особливо хвалять режим зомбі, а сюжетна кампанія починається бадьоро.

З відгуками гравців можна ознайомитися нижче:

Я ще не грав у мультиплеєр, але режим «Зомбі» мені сподобався.

Виконано першу місію кампанії на звичайній складності, і це не легка прогулянка. Із задоволенням вирішують головоломки в укриттях. Мені не подобається, що в кампанії є бронепластини, тому що я хочу поповнювати їх після кожного поранення, лол

Також я помітив, що маркери звернень у кампаніях вимкнені за замовчуванням. Боюся приміряти на ветерана, ха-ха

Сподобалося: зброя, можливості кастомізації персонажа, кількість модулів. Мені не сподобалося: обриви зв’язку, точки спавна здаються жахливими, кемпінг, рух відчувається гірше, ніж у бета-версії, те саме з прицілюванням.

Гра здається незавершеною, меню не реагує, і здається, що чогось не вистачає. Це розчаровує.

Мені це дуже подобається. Карти класні. Є кілька більших, наприклад, Червона картка. Зброя відчувається чудово. Дрібниця, але мені подобається новий гранатовий таймер. На ньому видно коло, що зменшується, а не імпульс, і це допомогло мені успішно вчасно кидати осколкові снаряди. Ще відчуваю, що ТТК трохи збільшився, що мені подобається.

Мені просто щиро подобається, що всі карти нові. Таке відчуття, що минуло стільки часу з тих пір, як у нас з’явився дійсно НОВИЙ продукт.

Крім відгуків геймерів, був огляд від Xbox Era. Стрілець отримав оцінку 8,5/10. Щоправда, оцінювався лише сюжетний режим.

Кампанія Call of Duty: Black Ops 6 просто фантастична. Це довгоочікуване повернення у форму. Безліч різноманітності рівнів і досить хороша історія роблять цю гру моєю улюбленою грою з часів перезапуску Modern Warfare 2019 року.

Black Ops 6 вийшла 25 жовтня 2024 року для ПК та консолей.

Прокрутка до верху