Головна » Трейлер Space Marine 2 показав, що додадуть до Warhammer 40,000

Трейлер Space Marine 2 показав, що додадуть до Warhammer 40,000

Трейлер Space Marine 2 показав, що додадуть до Warhammer 40,000 (Фото: google)

Трейлер Space Marine 2 показав, що додадуть до Warhammer 40,000 (Фото: google)

На початку осені вийшла відеогра Space Marine 2, яка вже стала однією з найуспішніших ігор у всесвіті Warhammer 40,000, а тепер розробники представили плани на майбутнє.

Читайте також: Рейтинг та відгуки Warhammer 40,000: Space Marine 2

Нещодавно вийшло спеціальне відео, де був представлений контент, який буде доступний найближчим часом: нові карти, режими та елементи костюма. Також будуть доступні «Смертельна складність» і нова PvE-операція під назвою «Припинення».

Подивитися новий трейлер можна нижче:

Трейлер Space Marine 2

Згідно з прес-релізом, перше велике оновлення, включаючи припинення та нову складність, буде випущено безкоштовно для всіх гравців «дуже скоро». Відомо що до кінця 2024 року та протягом усього 2025 року гра поповнюватиметься ще додатковим контентом.

Читайте також: Екранізація Warhammer 40,000 від Amazon з Генрі Кавіллом під загрозою скасування

Поряд з безкоштовними оновленнями, які обіцяють випускати регулярно, розробники з Sabre Interactive готують також окремі бонуси для власників сезонних абонементів. Цікаво, що в основному це «косметика», тобто автори не «розколюють» аудиторію, що дозволяє підтримувати високий онлайн-вигляд.

Відеогра Warhammer 40,000: Space Marine 2 для PlayStation 5, Xbox Series X|S та ПК. Третя частина вже обговорюється. Студія також робить гру за мотивами «Аватар: Останній володар стихії».

Прокрутка до верху