Головна » «П’ять ночей у Фредді 2»: дата виходу відома

«П’ять ночей у Фредді 2»: дата виходу відома

«П'ять ночей у Фредді 2»
«П’ять ночей у Фредді 2» відомо коли вийде

Сиквел “П’яти ночей у Фредді” був офіційно анонсований Universal Pictures на CinemaCon 2024. Тепер стала відома дата прем’єри.

«П’ять ночей у Фредді 2» вийде у 2025 році

Офіційне оголошення про розробку сиквела з’явилося лише через день після того, як глава Blumhouse Джейсон Блюм опублікував фото, яке тизерить другу частину. Було оголошено, що продовження хорору вийде наприкінці 2025 року, а тепер підтверджено, що прем’єра відбудеться 5 грудня 2025 року.

Як і очікувалося, FNAF 2 вийде лише в кінотеатрах. На відміну від першої частини, другу частину вирішили не випускати відразу в цифровому вигляді на сервісі Peacock.

З бюджетом у 20 мільйонів доларів, більшу частину яких отримав Creature Shop Джима Хенсона, щоб втілити в життя аніматроніку, екранізація «П’яти ночей у Фредді» полюбилася шанувальникам франшизи. Незважаючи на низькі рейтинги критиків, стрічка змогла зібрати майже 300 мільйонів доларів у всьому світі.

Франшиза Five Nights at Freddy’s, створена Скоттом Коутоном. Вона підкорила серця геймерів своїм унікальним поєднанням жаху та напруги з моменту свого дебюту в 2014 році. Дія гри відбувається у вигаданій піцерії, оповитій привидами аніматронів, і гравцям пропонується вижити п’ять ночей як нічний охоронець проти зловісних сил.

Хоча подробиць про другу частину поки що немає, вже відомо, що вона виправить помилку оригіналу.

Прокрутка до верху