Головна » Новий трейлер фільмів Дедпул і Росомаха та “А що, як…”. Дивовижні подробиці 3 сезону – MCU Leaks

Новий трейлер фільмів Дедпул і Росомаха та “А що, як…”. Дивовижні подробиці 3 сезону – MCU Leaks

Новий трейлер фільмів Дедпул і Росомаха
У понеділок вийде новий трейлер фільмів Дедпул і Росомаха та “А що, як…”

За словами інсайдерів, цього року на шанувальників Marvel чекає багато сюрпризів.

Останнім часом з’явилися чутки, які обіцяють захоплюючі анонси та нові повороти в улюблених всесвітах. Нижче – найгарячіші новини.

Відомий інсайдер Деніел Ріхтман повідомив, що у понеділок, 20 травня, вийде новий трейлер довгоочікуваного фільму “Дедпул і Росомаха“. Свіже відео, безсумнівно, дасть перші погляди на взаємодію культових персонажів Райана Рейнольдса та Г’ю Джекмана. Тоді ж розпочнеться попередній продаж квитків – за два місяці до прем’єри.

Інсайдер CanWeGetSomeToast поділився новиною про те, що 3 сезон мультсеріалу “А що, як…?” може вийти вже у 2024 році. Фінальний сезон шоу нібито складатиметься з 4-6 епізодів, що, можливо, додасть кожній історії ще більшої глибини.

Один із найнесподіваніших поворотів у третьому сезоні серіалу «А що, як…»? стане поява Шторму з Мйольніром. Представлення Оро Монро, який орудує молотом Тора, є сміливим кроком, який, безсумнівно, викличе багато дискусій серед шанувальників. Ця історія обіцяє розкрити новий потенціал персонажа та показати, як міг би розвиватися всесвіт Marvel, якби Шторм мав сили бога грому.

Також вказується, що один з епізодів третього сезону буде називатися: “А що, якщо… Вічні ніколи б не зупинили Тіамута?» Цей серіал обіцяє дослідити альтернативний результат фільму «Вічні» та показати, що було б, якби команда не змогла запобігти пробудженню Небесного Тіамута. Цей сюжет обов’язково буде сповнений драми та несподіваних поворотів, які розкривають нові аспекти всесвіту Marvel.

Загалом, майбутній контент MCU обіцяє бути захоплюючим, якщо чутки виявляться правдою. Поки що варто дочекатися офіційних анонсів.

Також цікаво: Дедпул і Росомаха: пояснення сцени з шоломом Людини-мурахи

Прокрутка до верху