Головна » Фільм “Повернення до Сайлент Хілла”: Дата виходу та трейлер фільму

Фільм “Повернення до Сайлент Хілла”: Дата виходу та трейлер фільму

Фільм "Повернення до Сайлент Хілла" (Фото: google)
Фільм “Повернення до Сайлент Хілла” (Фото: google)

Зйомки фільму «Повернення до Сайлент Хілла» (“Return to Silent Hill”), який адаптує хорор «Сайлент Хілл 2», завершилися на початку цього року, і тепер ми маємо нове відео з дебютними кадрами.

Режисером проекту виступив Крістоф Хан, який зняв фільм жахів 2006 року «Сайлент Хілл». Постпродакшн вже підійшов до кінця, оскільки картина була представлена під час Каннського кінофестивалю. Зараз стартує рекламна кампанія.

Читайте також: Горор “Таро”: Новий фільм жахів, який вартий уваги

Сюжет про зйомки проекту можна подивитися нижче. Перший погляд на Джеремі Ірвіна в ролі Джеймса Сандерленда можна побачити в заголовку статті.

Konami також оголосила, що ремейк Silent Hill 2 вийде 8 жовтня 2024 року для PS5 та ПК. Трейлер можна переглянути нижче:

Трейлер

Фільм “Повернення до Сайлент Хілла”: Сюжет

Сюжет «Повернення в Сайлент Хілл» обертається навколо Джеймса Сандерленда, який отримує таємничий лист від своєї покійної дружини Мері. У листі остання просить героя повернутися в місто Сайлент Хілл, яке приховує таємницю її смерті. Прибувши на місце, Джеймс зустрічає жінку на ім’я Марія – точну копію його дружини.

Незабаром з’ясовується, що більшість спогадів Джеймса про дружину були самообманом, і він розуміє, що в містечку відбуваються дивні і загадкові речі. Йому доведеться розкрити таємниці Сайлент Хілла, зіткнувшись із власними страхами та демонами.

“Return to Silent Hill” вийде у 2024 році. Швидше за все, картина вийде «поруч» з ремейком.

Прокрутка до верху