Головна » Чи є сцена після титрів до фільму «Погані хлопці: Все або нічого»?

Чи є сцена після титрів до фільму «Погані хлопці: Все або нічого»?

Чи є сцена після титрів до фільму «Погані хлопці 4: До кінця»? (Фото: google)
Чи є сцена після титрів до фільму «Погані хлопці: Все або нічого»? (Фото: google)

Фільм «Погані хлопці: Все або нічого » повернув на великий екран легендарний дует поліцейських з Маямі Майка (Вілл Сміт) і Маркуса (Мартін Лоуренс). У четвертому фільмі франшизи героям доводиться боротися з наклепом свого покійного менеджера.

Читайте також: Відгуки про фільм “Погані хлопці: Все або нічого”

Фільм «Погані хлопці: До кінця»: Сюжет

Майк і Маркус вистежують ворогів, щоб очистити добре ім’я покійного капітана. Майку та Маркусу доводиться зіткнутися з трагічною реальністю самотності. Що ще гірше, після того, як капітана не стало, його звинувачують у корупції протягом усього життя. Дует поліцейських намагається з’ясувати, хто стоїть за смертю капітана і хто висунув звинувачення, щоб очистити його добре ім’я.

Деякі люди можуть задатися питанням до або після перегляду: Чи є сцена після титрів до фільму?

Можливо, ви також з нетерпінням чекаєте продовження цієї серії і сподіваєтеся, що в «Поганих хлопцях 4» є сцена після титрів. На жаль, «Погані хлопці: Все або нічого» не містить сцени після титрів. В кінці показується тільки логотип бойовика.

Звичайно, важливо залишатися в залі до кінця, щоб вшанувати всіх, хто працював над проектом, проте після титрів глядачів нічого не чекає.

Подивитися фільм у кінотеатрах можна з 6 червня 2024 року.

Прокрутка до верху