Головна » Огляд трейлеру “Сталкер 2”: схожий на Red Dead Redemption 2

Огляд трейлеру “Сталкер 2”: схожий на Red Dead Redemption 2

Огляд трейлеру "Сталкер 2"
Огляд трейлеру “Сталкер 2”

На івенті Summer Game Fest 2024 було показано кілька очікуваних ігор, серед яких довгоочікувана S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (Сталкер 2: Тінь Чорнобиля) від української студії GSC Game World.

Джек Керрер, журналіст GameSpot, отримав унікальну можливість випробувати проект. У свіжому відео Керрер поділився враженнями від проекту, несподівано порівнявши його з культовим вестерном Red Dead Redemption 2.

Перше порівняння, яке спало мені на думку під час гри, було Red Dead Redemption 2. Тут дуже багато анімацій, всі вони добре продумані і панує приземлена атмосфера.

Це порівняння досить примітне, враховуючи, що сиквел Red Dead Redemption відомий своєю неймовірною деталізацією та реалістичністю. Однак, на відміну від невимушеного вестерну від Rockstar Games, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl пропонує набагато більш жорстокий і непередбачуваний геймплей.

Я багато разів помирав. Я двічі загинув від кровососа, помер від гранати, загинув просто від якогось випадкового пострілу. Ви постійно гинете, вороги націлені на голову. Одного разу я загинув, просто наблизившись до чогось на землі, тоді мій пістолет заклинило прямо під час перестрілки.

Ці слова підкреслюють рівень складності та реалістичності гри. Вороги невблаганні, а навколишнє середовище може таїти в собі небезпеку. Тактичне мислення та швидка реакція стануть ключовими факторами для виживання в Зоні.

Однак Керрер зазначив, що гра все ще має помилки в її поточному стані. Варто зазначити, що у команди є майже три місяці до запуску, щоб виправити помилки та довести гру до розуму. В останні тижні перед запуском розробники часто позбавляються від найбільш значущих проблем.

Реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl заплановано на 5 вересня 2024 року для ПК та Xbox Series S/X.

Також читайте: Вийшов новий трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Прокрутка до верху