Головна » Розкриті нові подробиці фільму “Бетмен” з Беном Аффлеком

Розкриті нові подробиці фільму “Бетмен” з Беном Аффлеком

Розкриті нові подробиці фільму "Бетмен" з Беном Аффлеком (Фото: google)
Розкриті нові подробиці фільму “Бетмен” з Беном Аффлеком (Фото: google)

У кіноіндустрії завжди панує особлива атмосфера, коли обговорюються проекти, які так і не побачили світ. Одним з таких проектів став фільм про Бетмена, який планував зняти Бен Аффлек.

Читайте також: Серіал “Пінгвін”: Нова інтерпретація всесвіту “Бетмена”

Знаменитому акторові і режисеру не тільки довелося знову зіграти роль Темного лицаря, а й сісти в режисерське крісло, запропонувавши свою унікальну версію історії Бетмена. Нещодавно режисер останньої екранізації “Бетмена” Метт Рівз поділився своїми думками про сценарій, який написав Аффлек, і про те, яким міг би бути цей фільм.

Рівз розповів, що його враження були виключно позитивними. За його словами, сценарій був у дусі історій про Джеймса Бонда, що додало б фільму динаміки та інтриги.

Коли я прочитав його [сценарій Бена], то подумав: “О, я зрозумів”. Це було дуже в дусі історій про Джеймса Бонда, локацій було багато.


Бетмен: Походження Аркхема

Такий опис відразу викликає в уяві образ масштабного, гостросюжетного фільму, де Бетмен подорожує по різних куточках кінематографічного всесвіту DC. Ця концепція могла б значно відрізнятися від інших фільмів про Бетмена, акцентуючи увагу не тільки на похмурій атмосфері Готема.

Ідея використання безлічі локацій у фільмі про Бетмена дійсно захоплююча. Судячи з усього, Смертельний удар, який повинен був стати головним антагоністом, змусив би напружити Брюса Уейна.

Незважаючи на потенційну видовищність і оригінальність, фільм так і не був реалізований. Головною причиною цього стало рішення Бена Аффлека відійти від ролі Бетмена і передати проект в інші руки. Ця подія стала переломною для всієї франшизи. Аффлека замінив Роберт Паттінсон, а режисерське крісло зайняв Метт Рівз, який обрав інший підхід до історії Бетмена.

Розробка фільму Рівза “Бетмен: Частина 2” знаходиться на стадії написання сценарію. Прем’єра відбудеться у жовтні 2026 року.

Прокрутка до верху