Головна » Фільми та серіали про криптовалюти: вибираємо найкращі

Фільми та серіали про криптовалюти: вибираємо найкращі

Фільми та серіали про криптовалюти (Фото: google)
Фільми та серіали про криптовалюти (Фото: google)

Сучасні аудіовізуальні матеріали про криптовалюти та пов’язані технології пропонують унікальні історії та аналітику, не виходячи з дому. Вони охоплюють теми від історії Біткоїна до юридичних питань, пов’язаних з криптовалютами. Ці фільми та серіали не лише навчають, а й захоплюють вигаданими історіями про дії, таємниці та драму.

Читайте також: Фільм “Криптошахрайство” від Netflix: Розкриття шахрайства в криптосвіті

Ось кілька рекомендованих фільмів та серіалів про криптовалюти, доступних на різних стримінгових платформах.

Фільми та серіали про криптовалюти: Добірка

Зліт і зростання біткоїнів (2014)

Прем’єра цього документального фільму відбулася на кінофестивалі Tribeca в 2014 році. Режисером виступив Ніколас Мросс, який разом з братом Деніелем досліджував феномен Біткоїна. Фільм отримав оцінку 67% на Rotten Tomatoes і 82% від глядачів. Доступний на Prime Video, Fandango at Home та YouTube.

Трейлер

Біткоїн-пограбування (2016)

Цей в’єтнамсько-американський бойовик режисера Хам Трана розповідає про групу агентів, які намагаються впіймати загадкового злочинця, відомого як «Привид». Фільм отримав 93% від глядачів на Rotten Tomatoes і зібрав 562 919 доларів у В’єтнамі. Доступний на Prime Video і Fandango at Home.

Трейлер

Стартап (2016-2018)

Американський кримінальний серіал, створений Беном Кетаі, розповідає про створення нової цифрової валюти GenCoin та боротьбу з корупцією. Серіал отримав 89% від глядачів на Rotten Tomatoes і доступний на Prime Video і Fandango at Home.

Трейлер

Машина довіри: історія блокчейна (2018)

Документальний фільм Алекса Вінтера досліджує еволюцію Біткоїна та технології блокчейну, а також їхній вплив на різні галузі. Фільм отримав 90% на Rotten Tomatoes і 79% від глядачів. Доступний на Fandango at Home та YouTube.

Трейлер

Крипто (2019)

Цей фільм від Lionsgate, режисера Джона Сталберга-молодшого, розповідає про молодого агента з боротьби з відмиванням грошей, який розслідує серію підозрілих транзакцій. Отримав 17% на Rotten Tomatoes і 55% від глядачів. Доступний на Prime Video.

Трейлер

Cryptopia: Біткоїн, блокчейни і майбутнє Інтернету (2020)

Документальний фільм режисера Торстена Хоффмана досліджує вплив криптовалют на майбутнє Інтернету. Отримав 82% від глядачів на Rotten Tomatoes і доступний на Prime Video та YouTube.

Трейлер

Нікому не довіряй: Полювання на криптокороля (2022)

Документальний фільм Netflix про крах канадської криптовалютної біржі QuadrigaCX та загадкову смерть її засновника Джеральда Коттена. Отримав 34% від глядачів на Rotten Tomatoes. Доступний на Netflix.

Трейлер

Тепер час розслабитися і обрати своїх фаворитів!

Джерело: https://cryptochalenge.com/filmy-pro-kriptu-yaki-obovyazkovo-potribno-pereglyanuty/

Прокрутка до верху