Головна » Новинки серіалів серпня: Що очікує на глядачів

Новинки серіалів серпня: Що очікує на глядачів

Новинки серіалів серпня (Фото: google)
Новинки серіалів серпня (Фото: google)

Цього місяця на любителів серіалів чекають нові сезони улюблених хітів та прем’єри багатообіцяючих нових шоу. На екрани повертаються “Емілі в Парижі”, “Вбивства в одній будівлі”, “Володар перснів: Персні влади” та фінал “Академії Амбрелла“. Крім цього, у серпні дебютують кілька нових серіалів, зокрема детектив “Посібник з убивства для хороших дівчат”, драма “Погана мавпа” та чорна комедія “Каос”.

Читайте також: Найцікавіші серіали липня 2024, які варто подивитись

Новинки серіалів серпня:

Посібник з убивства для хороших дівчат

AGoodGirl’sGuidetoMurder (Велика Британія, Netflix, трилер/детектив, 1 сезон, прем’єра – 1 серпня)

Серіал заснований на однойменному романі Голлі Джексон, виданому у 2019 році. У центрі сюжету студентка Піппа Фіц-Амобі, яка через п’ять років після смерті 17-річної дівчини у тихому англійському містечку починає власне розслідування, аби знайти справжнього вбивцю. Головну роль у серіалі виконала Емма Маєрс, відома за роллю у серіалі “Венздей”.

Перший сезон складається з шести епізодів, які спершу були показані на BBC Three, а тепер доступні на Netflix. Шоу отримало позитивні відгуки як від критиків, так і від глядачів.

Академія Амбрелла

TheUmbrellaAcademy (США, Netflix, комедія/екшн/фантастика, 4 сезон, прем’єра – 8 серпня)

У фінальному сезоні популярного серіалу, знятого за мотивами коміксів Джерарда Уея, герої об’єднаються востаннє, щоб зупинити апокаліпсис. Головні ролі виконують Елліот Пейдж, Том Хоппер, Девід Кастанеда, Еммі Рейвер-Лампман, Роберт Шиен, Джастін Х. Мін та Ейдан Галлахер.

Четвертий сезон складатиметься з шести епізодів, які вийдуть одночасно.

Погана мавпа

BadMonkey (США, AppleTV+, драма, 1 сезон, прем’єра – 14 серпня)

Головний герой серіалу, заснованого на романі Карла Хіасена, – колишній детектив Ендрю Янсі, який тепер займається перевіркою ресторанів у Флориді. Випадкова знахідка – відрубана рука – втягне Янсі у світ корупції та жадібності, що руйнує навколишнє середовище.

У головних ролях Вінс Вон, Мішель Монаган, Джоді Тернер-Сміт та Роб Ділейні. Перший сезон складатиметься з десяти епізодів, перші два з яких вийдуть одночасно, а наступні випускатимуться щотижня до 9 жовтня.

Емілі в Парижі

EmilyinParis (США, Netflix, комедія/драма, 1 частину 4 сезону, прем’єра – 15 серпня)

У новому сезоні серіалу “Емілі в Парижі” головна героїня продовжує шукати баланс між особистим життям та кар’єрою. Вона знову заплутується у стосунках з Габріелем та Алфі, а також зустрічає нові виклики на роботі.

До своїх ролей повертаються Лілі Коллінз, Ешлі Парк, Лукас Браво, Філіппін Леруа-Больє, Люсьєн Лавісконт, Камілль Раза та інші. Перші п’ять епізодів вийдуть 15 серпня, а наступні – 12 вересня.

Вбивства в одній будівлі

OnlyMurdersintheBuilding (США, Hulu, комедія/детектив, 4 сезон, прем’єра – 27 серпня)

Серіал розповідає про трьох сусідів, які захоплюються подкастами про справжні злочини. Після загадкової смерті одного з мешканців вони починають власне розслідування.

Головні ролі виконують Стів Мартін, Селена Гомес та Мартін Шорт. У четвертому сезоні також з’являться такі зірки, як Мелісса Маккарті, Зак Галіфіанакіс, Кумейл Нанджіані, Юджин Леві та Єва Лонгорія. Четвертий сезон складатиметься з десяти епізодів.

Каос

KAOS (США, Netflix, фентезі/чорна комедія, 1 сезон, прем’єра – 29 серпня)

Серіал “Каос” розповідає про три смертні, які отримують завдання змінити майбутнє людства, коли на Олімпі починається розбрат. Головну роль виконує Джефф Голдблюм.

Перший сезон складається з восьми епізодів, усі вони вийдуть одночасно.

Володар перснів: Персні влади

The Lord of the Rings: The Rings of Power (США, Prime Video, фентезі/пригоди, 2 сезон, прем’єра – 29 серпня)

Події серіалу розгортаються за тисячі років до подій, описаних у “Хоббіті” та “Володарі перснів“, і охоплюють головні події Другої епохи Середзем’я: виковування кілець влади, сходження Саурона, історію Нуменора та останній альянс ельфів і людей.

У головних ролях Роберт Арамайо, Морвед Кларк, Бенджамін Вокер та інші. Другий сезон складатиметься з восьми епізодів, перші три з яких вийдуть одночасно, а наступні будуть виходити щотижня до 3 жовтня.

Прокрутка до верху