Головна » Фільм “Білосніжка” від The Walt Disney: Перший тизер до фентезійної стрічки

Фільм “Білосніжка” від The Walt Disney: Перший тизер до фентезійної стрічки

Фільм "Білосніжка" від The Walt Disney (Фото: google)
Фільм “Білосніжка” від The Walt Disney (Фото: google)

Кінокомпанія The Walt Disney представила перший тизер до повнометражної фентезійної стрічки “Білосніжка”. Фільм “Білосніжка” є сучасною кіноадаптацією класичного мультфільму “Білосніжка та сім гномів”, який був заснований на всесвітньо відомій казці братів Грімм. У новій версії Білосніжка знову зіштовхується з підступною королевою та знайомиться з сімома гномами, які допомагають їй у її пригодах.

Читайте також: Великі проекти Disney, які будуть випущені у 2025 році

Головні ролі та акторський склад

Роль Білосніжки виконала американська акторка Рейчел Зеглер, яка вже знайома глядачам своїми ролями у фільмах “Голодні ігри” та “Шазам”. У ролі злої королеви виступила ізраїльська акторка Галь Гадот, яка відома своєю роботою у стрічках “Форсаж” та “Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості”. Зеглер відзначила, що участь у проекті була для неї великою честю. Вона поділилася своїм захопленням від можливості прожити роль принцеси Disney, що стало для неї “найдивовижнішим досвідом”.

“Це була честь для мене. Я думаю, що будь-яка молода людина, будь-яка маленька дівчинка, якщо вдягне сукню принцеси Disney і побуде нею один день, не кажучи вже про шість місяців… Це просто найдивовижніший досвід, і я не можу дочекатися, коли зможу поділитися ним з вами всіма”, – розповіла Зеглер у своєму інтерв’ю для видання Variety.

Сюжет та ключові зміни в новій адаптації

Фільм, зрежисований Марком Веббом, який також працював над картиною “Дивовижна Людина-павук”, розповідає про юну Білосніжку, яка втікає з замку, коли її мачуха, заздрісна королева, наказує мисливцеві вбити її через її красу. Однак, мисливець не виконує наказ, і Білосніжка знаходить притулок у будинку, де вона зустрічається з сімома гномами.

Однак нова версія відрізняється від оригінальної казки ключовою зміною у фіналі. Білосніжка більше не потребуватиме поцілунку принца для порятунку. За словами Зеглер, її героїня не буде мріяти про справжнє кохання, а замість цього прагнутиме стати лідером.

“Вона мріє стати лідером. Її покійний батько сказав їй, що вона може бути лідером, якщо буде безстрашною, справедливою, хороброю і правдивою. Тож це справді неймовірна історія, в якій молоді люди з усього світу можуть знайти себе”, – додала Рейчел Зеглер.

Дата виходу

Спочатку вихід фільму був запланований на 22 березня 2024 року. Однак, прем’єру перенесли, і тепер стрічка вийде на великі екрани 21 березня 2025 року. Очікується, що нова версія “Білосніжки” від Disney приверне увагу як шанувальників оригінальної казки, так і нове покоління глядачів, що оцінять сучасний підхід до легендарної історії.

Прокрутка до верху