Головна » Відгуки про мультфільм “Вартові. Частина 1”: краще за Зака Снайдера

Відгуки про мультфільм “Вартові. Частина 1”: краще за Зака Снайдера

Відгуки про мультфільм "Вартові. Частина 1" (Фото: google)

Відгуки про мультфільм “Вартові. Частина 1” (Фото: google)

Нова екранізація «Вартових» DC стала доступною на цифрових платформах, тому відгуки з’являються поступово.

Читайте також: “Монстри Коммандос” – вийшов трейлер мультсеріалу DC

Анімаційна картина переказує першу половину графічного роману Алана Мура і Дейва Гіббонса. Вартові: Частина I отримав «віковий рейтинг R (18+), тому автори змогли передати історію максимально точно, що відзначається у відгуках.

На агрегаторі Rotten Tomatoes стрічка поки що має 100% позитивні думки (на основі 5 статей), які в основному хвалять екранізацію.

Хранителі оцінювання 2024

Відгуки про мультфільм “Вартові. Частина 1”: Що пишуть критики?

TheWrap

Незважаючи на принципові проблеми будь-якої екранізації «Вартових» і відповідну, але не зовсім ефективну візуальну естетику, перша частина адекватно переказує цю історію.

IGN – 8/10

Вартові: Частина I явно вклала в це любов. Але хоча вражаючий анімаційний фільм уникає деяких підводних каменів попередніх адаптацій, він також стикається з власними проблемами.

Collider – 6/10

«Вартові: Частина I» – захоплюючий фільм, але він не зрівняється за потужністю з оригінальним джерелом і, якщо вже на те пішло, має змусити людей звернутися до графічного роману замість того, щоб дивитися чергову екранізацію.

Читайте також: DC Studios: Оновлення статусу фільмів і серіалів від Джеймса Ганна

Перша частина мультфільму доступна у цифровому форматі з 13 серпня 2024 року. Друга частина очікується на початку 2025 року.

Прокрутка до верху