Головна » Фільм «Година пік 4» може вийти і повернути Бретта Ретнера до Голлівуду

Фільм «Година пік 4» може вийти і повернути Бретта Ретнера до Голлівуду

Фільм «Година пік 4» може вийти і повернути Бретта Ретнера до Голлівуду (Фото: google)
Фільм «Година пік 4» може вийти і повернути Бретта Ретнера до Голлівуду (Фото: google)

Четверта частина франшизи, фільм «Година пік 4» обговорюється вже багато років, а зірки Джекі Чан і Кріс Такер висловили свою зацікавленість у продовженні.

Читайте також: Нові фільми на Netflix, які варто подивитися цього літа

Востаннє Чан говорив про “Годину пік 4” у 2022 році, коли підтвердив, що вони “говорять” про стрільця. Нещодавній звіт THR показав, що керівники Lionsgate обговорювали можливість створення фільму в липні, що може означати небажане повернення Бретта Ратнера до Голлівуду.

Судячи з усього, під розвитком «Години пік 4» мається на увазі участь Ратнера, який зняв трилогію. Ратнер нічого не знімав з 2017 року, коли його звинуватили у сексуальних домаганнях. Багато хто виступав проти режисера, в тому числі Елліот Пейдж, який працював з Ратнером над фільмом «Люди Ікс: Остання битва». THR зазначає, що Ратнер “брав участь у тендері як потенційний режисер і продюсер” нової частини “Години пік“.

Сам Ратнер «багато років наполягав на знятті четвертого фільму», але студії, включаючи Paramount і Sony, відмовилися від участі. У тендері згадувалися імена Чана і Такера, проте жоден з акторів досі не прив’язаний до проекту.

Актор готовий повернутися у фільм “Година пік 4”

Джеремі Півен у «Годину пік 2» / New Line Cinema

У 2023 році Джеремі Півен заявив, що хотів би зробити четверту “Годину пік”. “Від ваших уст до Божих вух”,—сказав він. “Як чудово було б повернутися на знімальний майданчик з Джекі та Крісом Такером?”

Я був схожий на того голодного актора чиказького театру до «Антуражу». Подивіться на це камео – у мене така кар’єра, я брала ці ролі, я була готова імпровізувати і записувала всі можливості того, що я можу зробити. Якщо режисер не кричить «ріж», я просто продовжую бути в ролі. Я був у захваті. Бідолашний Джекі Чан, дивлячись на мене, поняття не мав, що я збираюся сказати, і раптом я просто кажу тарабарщину. Це увійшло у фільм, і я чудово провів час. Кожен з них заробив по 20 мільйонів доларів, а я отримав 270 доларів.

Прокрутка до верху