Головна » Дата виходу GTA 6 може перенестись на 2026 рік. Гра вийде на ПК у 2027 році

Дата виходу GTA 6 може перенестись на 2026 рік. Гра вийде на ПК у 2027 році

Дата виходу GTA 6 може перенестись на 2026 рік. (Фото: google)

Дата виходу GTA 6 може перенестись на 2026 рік. (Фото: google)

Глава Take-Two на початку цього року пообіцяв, що реліз Grand Theft Auto VI не буде відкладатися, проте геймерам, можливо, все одно доведеться почекати.

Читайте також: Сюжетна тривалість GTA 6 буде коротшою, ніж у Red Dead Redemption 2

Моддер та інсайдер під ніком Liam заявив, що Rockstar Games вирішила перенести вихід GTA 6 з кінця 2025 року на початок 2026 року. Йдеться лише про консольні версії, оскільки гра з’явиться на ПК через півтора року після цього, тобто наприкінці 2027 року.

Реліз GTA VI затягнувся в рамках Rockstar Games, і вони вже визначилися з датою релізу – з початку до середини 2026 року.

Реліз на ПК запланований приблизно на 12-18 місяців після запуску на консолях.

Ця інформація надходить від кількох розробників із двох студій.

ГТА 6

Варто зазначити, що ця інформація поки що ніяк не підтверджена, тому сприймайте це як чутки. Гравці сподіваються, що інсайдер просто помилився.

Швидше за все, якщо інформація вірна, то анонс відбудеться найближчим часом.

Дата виходу GTA 6: Чому GTA 6 на ПК вийде пізніше, ніж на PS5 та Xbox Series

За словами глави Take-Two Штрауса Зельніка, GTA 6 не вийде одночасно на комп’ютерах і консолях, оскільки Rockstar Games має унікальний підхід до різних платформ. Тому вони намагаються зробити кожну версію максимально якісною.

Такий підхід, за словами Зельніка, дозволяє студії бути ближче до геймерів, незалежно від платформи, на якій вони грають. Розробники намагаються забезпечити максимально приємні враження від роботи на ПК.

Варто зазначити, що GTA 5 вийшла на ПК через 19 місяців після релізу на консолях. Виходячи з цього, можна припустити, що версія GTA 6 для ПК вийде в середині-кінці 2027 року.

Прокрутка до верху