Головна » Льодовиковий період 6: Актор оголосив про вихід мультфільму

Льодовиковий період 6: Актор оголосив про вихід мультфільму

Льодовиковий період 6: Актор оголосив про вихід мультфільму (Фото: google)
Льодовиковий період 6: Актор оголосив про вихід мультфільму (Фото: google)

Однією з найпопулярніших анімаційних франшиз 20th Century Fox, придбаних Disney, став «Льодовиковий період».

Читайте також: Дата виходу “Крижане серце 3” підтверджена – потрібно почекати до 2027 року

За п’ять театральних ролей серіал зібрав понад 6 мільярдів доларів доходу. Крім того, вона породила кілька проектів для телебачення, таких як спін-офф «Льодовиковий період: Пригоди Бака» і короткометражний серіал «Льодовиковий період: Розповіді Скрата». Схоже, готується повноцінне продовження.

Виступаючи на шоу-вікторині NPR, Джон Легуізамо, який озвучував лінивця Сіда в мультфільмах, розповів, що «Льодовиковий період 6» був у роботі.

Мені дуже приємно це чути. Ми збираємося зробити Льодовиковий період 6.

Джон Легуізамо також поділився інформацією про те, як він створив голос Сіда, і як часто діти лякаються, коли їх просять озвучити його особисто.

Disney офіційно не робила жодних оголошень про новий Льодовиковий період, тому, швидше за все, він все ще знаходиться на ранніх стадіях розробки, але Джон публічно заявив, що працює над проектом. Швидше за все, підтвердження відбудеться найближчим часом.

Закриття студії «Blue Sky»

Льодовиковий період: кінець протеїну

Перший фільм розповідав історію мамонта Менні, балакучого лінивця Сіда та шаблезубого тигра Дієго, які вирушають у подорож, щоб повернути людську дитину своєму батькові, через світ на межі льодовикового періоду. У сиквелах друзі стали сім’єю, а до їхніх пригод приєдналося більше персонажів.

Ще у 2022 році, після виходу нового фільму для Disney+, деякі аніматори з Blue Sky випустили 35-секундне відео, в якому білочка Скрат нарешті отримала свій жолудь як символ прощання з франшизою. Схоже, що Disney не закінчила з франшизою, хоча студію Blue Sky закрили у квітні 2021 року.

Прокрутка до верху