Головна » Відгуки про серіал “Сутінки богів”, який вже можна подивитися

Відгуки про серіал “Сутінки богів”, який вже можна подивитися

Відгуки про серіал "Сутінки богів", який вже можна подивитися (Фото: google)

Відгуки про серіал “Сутінки богів”, який вже можна подивитися (Фото: google)

Зак Снайдер запустив на Netflix дві скандальні франшизи – «Армія мерців» та «Бунтівний місяць», а тепер вийшов анімаційний серіал за мотивами скандинавської міфології. З третього разу вийшло непогано.

Читайте також: Серіал “300 спартанців”: Зак Снайдер підтвердив розробку серіалу

«Сутінки богів» показують нову сторону Торо, Одіна, Локі та інших жителів Асгарду, що, на думку критиків, виявилося цікавим рішенням. На агрегаторі відгуків у проекту поки що всього 7 відгуків, але середня оцінка становить 64/100. З огляду на неприязнь преси до режисера, оцінки хороші.

Партитура «Сутінки богів»

Відгуки про серіал “Сутінки богів”: Що пишуть критики

Slant – 8.8/10

Акторський склад надає персонажам сильну індивідуальність, а сценаристи надають діалогам поетичну мелодію та ритм – хороший вибір, який віддає данину поваги корінням скандинавської міфології.

Collider – 7/10

Після критичного провалу дилогії Снайдера «Бунтарський Місяць», «Сутінки богів» здаються довгоочікуваною перемогою режисера, чиї високі ідеї часто критикують ще до того, як вони потрапляють на екрани.

THR – 4/10

Сага насичена персонажами, які здаються дуже цікавими, але їм не вистачає часу, щоб ми могли познайомитися з ними ближче. У підсумку це звучить нещиро. […] Через деякий час я зрозумів, що вже не до кінця усвідомлюю, що відбувається, багато в чому тому, що перестав переживати про те, що відбувається.

За сюжетом, Сігрід, жінка-воїн епохи вікінгів, закохується в короля на ім’я Лейф. Героїня опиняється на шляху, який заслуговує на гнів богів. Замість того, щоб бути супергероєм, Тор бере у героїні щось цінне, що змушує її стати на шлях помсти і боротися з асгардійцями.

Усі епізоди шоу вийшли на Netflix 19 вересня 2024 року.

Прокрутка до верху