Головна » Стала відома дата цифрового релізу фільму “Трансформери: Початок”

Стала відома дата цифрового релізу фільму “Трансформери: Початок”

Стала відома дата цифрового релізу фільму "Трансформери: Початок" (Фото: google)
Стала відома дата цифрового релізу фільму “Трансформери: Початок” (Фото: google)

Після прем’єри в США стала відома дата цифрового релізу фільму “Трансформери: Початок” (Transformers One) на онлайн-платформах.

Читайте також: Сцена після титрів Трансформери: Початок? І скільки їх?

Анімаційний фільм стане доступним для покупки або оренди на цифрових платформах, таких як Amazon Prime Video, iTunes, Vudu та Google Play через місяць після прем’єри. Офіційно картину можна переглянути вдома з 22 жовтня 2024 року.

Перший в історії анімаційний проект про Трансформерів режисера Джоша Кулі («Історія іграшок 4») став приквелом знаменитої франшизи. Фільм є частиною загального кінематографічного всесвіту.

Про що «Трансформери: Початок»?

Нові «Трансформери» присвячені історії походження Оптимуса Прайма і Мегатрона, які були близькими друзями в далекому минулому. «Трансформери: Початок» бере на себе частину саги, якої не було в ігрових фільмах: приквел зосереджується на минулому Оптимуса Прайма та Мегатрона як друзів. Оптимус Прайм і Мегатрон є головними протагоністами і антагоністами франшизи «Трансформери» відповідно і двома найбільш знаковими персонажами серіалу. Однак, як не дивно, їх минуле у фільмах було опрацьовано дуже слабо, тому майбутній мультфільм такий цікавий.

Події розгортаються за кілька тисяч років до того, що відбувається у фільмах з живими акторами. Це дозволило зробити проект самостійним, не озираючись на інші історії.

Реліз «Трансформерів» стартував 19 вересня 2024 року. З оглядом можна ознайомитися тут.

Прокрутка до верху