Головна » Кейт Бекінсейл повертається: постер та кадри бойовика “Досьє Чорної Канарки”

Кейт Бекінсейл повертається: постер та кадри бойовика “Досьє Чорної Канарки”

Кейт Бекінсейл повертається: постер та кадри бойовика "Досьє Чорної Канарки" (Фото: google)
Кейт Бекінсейл повертається: постер та кадри бойовика “Досьє Чорної Канарки” (Фото: google)

Кейт Бекінсейл, відома за серією фільмів “Інший світ“, довгий час не з’являлася в кіно, але вже цієї осені шанувальників актриси порадує новий екшн.

Читайте також: Добірка найкращих фільмів про справедливу помсту

3 жовтня 2024 року відбудеться вихід фільму “Канарське чорне досьє” (Canary Black), постер та кадри якого були представлені. Режисером виступив П’єр Морель, який зняв бойовики «Позаштатний охоронець» і «Взято».

Дебютний постер:

Афіша досьє

Кадри фільмів:

Сюжет “Досьє Чорної Канарейки”

У центрі сюжету – найкращий оперативник ЦРУ Ейвері Грейвс (Кейт Бекінсейл), яка намагається врятувати свого чоловіка, викраденого терористами. Вона має поставити на карту все: бездоганну репутацію, відданість своїй справі та саме життя.
Вона стає чужою серед своїх людей, піднімаючи зв’язки в злочинному світі, щоб розкрити секретну інформацію, яку вимагають викрадачі. Героїні доводиться покладатися лише на бойові навички – тобто проект є чимось на кшталт «Джона Віка», але віковий рейтинг у цьому випадку – «16+».

У фільмі також знялися Руперт Френд, Саффрон Берроуз, Бен Майлз, Майкл Брендон, Арбен Байрактараї та Горан Костич.

Хто така Кейт Бекінсейл?

Кейт Бекінсейл — британська акторка, відома своїми ролями в кіно і на телебаченні. Народилася 26 липня 1973 року в Лондоні, Англія, в акторській родині. Її батько — відомий британський актор Річард Бекінсейл, а мати — театральна акторка Джуді Ло. Кейт стала популярною завдяки ролям у багатьох фільмах, серед яких найбільше запам’яталася глядачам за серією фільмів “Інший світ” (Underworld), де вона зіграла вампіра Селену.

Кар’єру акторки вона почала ще в 90-х роках, знімаючись в історичних драмах, як-от “Багато галасу з нічого” (1993). Проте справжня популярність прийшла з початку 2000-х завдяки її ролям в голлівудських блокбастерах, як-от “Перл-Гарбор” (2001) та “Ван Хелсінг” (2004).

Кейт відома своєю грацією, харизмою та здатністю адаптуватися до різних жанрів: від бойовиків і трилерів до комедій і романтичних фільмів.

Прокрутка до верху