Головна » Коли відбудеться цифровий реліз мультфільму “Дикий робот”?

Коли відбудеться цифровий реліз мультфільму “Дикий робот”?

Коли відбудеться цифровий реліз мультфільму "Дикий робот"? (Кадр з мультфільму)

Коли відбудеться цифровий реліз мультфільму “Дикий робот”? (Кадр з мультфільму)

Мультфільм “Дикий робот” (Wild Robot) вже вийшов , тому ви задаєтеся питанням, коли він буде доступний онлайн.

Читайте також: Відгуки про мультфільм “Дикий робот”: Новий шедевр компанії Dreamworks

Новий анімаційний фільм Universal та Dreamworks «Дикий робот», заснований на однойменній книзі 2016 року, розповідає про розумного робота на ім’я Роз на безлюдному острові. Згодом вона прив’язується до дикої природи, що спочатку здається відштовхуючим.

Мультфільм вийшов у прокат у деяких регіонах у середині вересня. У країнах СНД фільм можна подивитися російською мовою з 17 жовтня 2024 року.

Коли відбудеться цифровий реліз мультфільму “Дикий робот”?

Дикий робот

Ті, хто хоче купити або взяти в оренду Wild Robot, щоб насолоджуватися ним вдома, сподіваються, що очікування не буде занадто довгим.

Якщо ви подивитеся на попередні релізи від Universal та Dreamworks, то «Кіт у чоботях: Останнє бажання» вийшов у цифровому форматі через 16 днів після релізу в США, «Рубі Гілман: Пригоди підлітка Кракена» за 18 днів, «Тролі 3» за 32 дні та «Кунг-фу Панда 4» за 32 дні.

Усереднюючи ці цифри, «Дикий робот», швидше за все, буде доступний на цифрових платформах через 32 дні після прем’єри в американських кінотеатрах. За цими оцінками, це означає, що мультфільм вийде в прокат вдома 29 жовтня 2024 року.

Що таке “Дикий робот”

“Дикий робот” – це серія книг, яка вже отримала два продовження – “Врятувати Дикого Робота” і “Захищаючи Дикого Робота”. Книга отримала нагороди за свою оригінальність та глибоку екологічну та соціальну тематику.

Мультфільм адаптує твір Пітера Брауна про робота, який зазнає аварії на безлюдному острові. Героїні доводиться виживати в глушині, налагоджуючи зв’язки з місцевими жителями. За відгуками тих, хто його дивився, анімаційна картина вийшла дуже непоганою.

Прокрутка до верху