Головна » Фінал історії Мандалорця та можливе скасування “Зоряних воєн 10” – чутки від інсайдера

Фінал історії Мандалорця та можливе скасування “Зоряних воєн 10” – чутки від інсайдера

Фінал історії Мандалорця та можливе скасування "Зоряних воєн 10" (Фото: google)

Фінал історії Мандалорця та можливе скасування “Зоряних воєн 10” (Фото: google)

Кінематографічний всесвіт «Зоряних війн» вже кілька років перебуває у підвішеному стані, а провал серіалу «Аколіт» лише погіршив ситуацію.

Читайте також: 2 сезон серіалу «Зоряні війни: Асока»: Приблизна дата зйомок натякає на дату виходу

Поки що достеменно відомо, що фільм «Мандалорець і Грогу» знаходиться в активному виробництві, але про решту повнометражних проектів ходять різні чутки. А тепер інсайдер Деніел Річ Тман розповів, як йдуть справи з франшизою Lucasfilm.

За словами інформатора, майбутній фільм – це буде фінал історії Мандалорця. Хоча 4 сезон «Мандалорця» не вийде, герой і його маленький супутник з’являться і в інших проектах.

Зоряні війни: Новий орден джедаїв” з Дейзі Рідлі тепер заморожені, зйомки почнуться не раніше 2025 року. Ріхтман зазначив, що фільм про Рей можуть взагалі скасувати, але причини не уточнюються.

Зоряні війни Джедаї: Занепалий Орден Кел з мечем

Серіал Кела Кестіса із серії «Джедаї Зоряних війн» справді перебуває у розробці. Цікаво, що нещодавно EA підтвердила, що третя частина стане останньою в серії. Можливо, наступна гра підготує ґрунт для шоу.

Крім того, в розробці знаходиться серіал під назвою «Пірати». Про це повідомляє портал Production Weekly, який має джерела в різних виробництвах.

Звичайно, всю наведену вище інформацію слід сприймати виключно як чутки, оскільки студія її ніяк не коментувала.

Прокрутка до верху