Головна » Rainbow Six A***: Ubisoft готує нову гру

Rainbow Six A***: Ubisoft готує нову гру

Ubisoft готує гру Rainbow Six A*** (Фото: google)

Ubisoft готує гру Rainbow Six A*** (Фото: google)

Ubisoft продовжує розвивати свої великі франшизи, незважаючи на деякі невдачі останнім часом. Судячи з усього, геймерів чекає нова частина Rainbow Six.

Читайте також: Ubisoft довелося вибачатися за Assassin’s Creed, Shadows і Yasuke

За словами інсайдера Shiiny, який раніше поділився достовірними подробицями про серію шутерів, наступна Rainbow Six знаходиться в розробці. Чи буде це така собі Rainbow Six Siege 2 або щось інше – поки невідомо. Проєкт нібито називається Rainbow Six A***.

Райдужна шістка А***

Чому не розкривається повна назва нової гри – невідомо, але, судячи з усього, в назві є слово з чотирьох букв, яке починається на “А”. Тепер у геймерів є такі припущення: Atom, Army, Aces, Axis, Apex і Ares. Можливо, частково це правда.

Насправді чутки не містять додаткових подробиць. Однак шанувальники Rainbow Six напевно раді почути, що франшиза продовжить розширюватися – особливо після провалу Rainbow Six Extraction у 2022 році. Карантин Rainbow Six також раніше був скасований.

Враховуючи, що Rainbow Six Siege вийшла у 2015 році, здається, що настав час зайнятися чимось іншим у межах серії. Цікаво, що шутер досі популярний.

Звичайно, інформація повинна сприйматися виключно як чутки. Ubisoft ніяк не прокоментувала витік.

Прокрутка до верху