Головна » Касові збори мультфільму “Дикий робот” зрушили “Трансформери: Початок”

Касові збори мультфільму “Дикий робот” зрушили “Трансформери: Початок”

Касові збори мультфільму "Дикий робот" зрушили "Трансформери: Початок" (Фото: google)

Касові збори мультфільму “Дикий робот” зрушили “Трансформери: Початок” (Фото: google)

“Дикий робот” та Трансформери: Початок – дві великі анімаційні прем’єри у вересні, але за касовими зборами проекти йдуть різними шляхами.

Читайте також: Коли відбудеться цифровий реліз мультфільму “Дикий робот”?

Касові збори мультфільму “Дикий робот”

Новий мультфільм від Dreamworks працює краще, ніж прогнозувалося, зібравши 11,5 мільйонів доларів за перший день у Сполучених Штатах. На жаль для «Трансформерів», які різко впали за касовими зборами. Аналітики говорять про те, що спостерігається падіння на 60% в порівнянні з першими вихідними, тобто близько 10 млн.

У той час як “Дикий робот” буде коштувати 40 мільйонів доларів у свої перші вихідні в США, Трансформери: Початок збере стільки ж за два тижні після релізу. У світі у останньої теж справи йдуть не дуже добре – близько 50 мільйонів на даний момент.

Окупність у прокаті та бюджети

Схоже, що приквел до «Трансформерів» не особливо зацікавив глядачів, але говорити про провал ще рано. З огляду на бюджет в 75 мільйонів і продажі іграшок, студія навряд чи втратить гроші на проекті, а ось про продовження подумає.

Що стосується Wild Robot, то це може стати ще одним хітом Dreamworks, оскільки його бюджет становить $78 млн. На багатьох ключових ринках мультфільм вийде в середині жовтня, тобто про стан справ варто говорити вже до кінця жовтня.

Прокрутка до верху