Головна » Цифровий реліз фільму “Джокер 2” отримав орієнтовну дату

Цифровий реліз фільму “Джокер 2” отримав орієнтовну дату

Цифровий реліз фільму "Джокер 2" отримав орієнтовну дату (Фото: google)

Цифровий реліз фільму “Джокер 2” отримав орієнтовну дату (Фото: google)

Фільм «Джокер: Божевілля для двох», сиквел найкасовішого до недавнього часу фільму з рейтингом R, вийшов у широкий прокат.

Читайте також: Відмінності між Марго Роббі та Леді Гагою у ролі Харлі Квінн пояснив режисер “Джокера”

Оскільки не кожен може подивитися фільм за коміксами в кінотеатрах або вже хоче дивитися його вдома, постає питання про цифровий реліз. Судячи з усього, довго чекати не доведеться.

Як зазначає портал Release Dates, касета Тодда Філліпса надійде на цифрові полиці 19 листопада 2024 року. Тобто через півтора місяці після його виходу на великі екрани, який вже став звичним для великих тайтлів.

Варто зазначити, що дата може змінитися після зниження прогнозів касових зборів та негативних відгуків від глядачів. Якщо другий Джокер погано збере в прокаті, то в цифровому форматі він вийде раніше. Більш того, в кінці листопада вийде Venom: The Last Dance, який повинен стати хітом.

Ситуація з «Джокером 2» неоднозначна, оскільки Warner Bros. явно сподівалася на великий успіх. Студія дала волю команді з бюджетом у $190 млн, що майже вчетверо більше за оригінал. Для окупності потрібно зібрати близько $500 млн, оскільки в бюджеті не закладені витрати на маркетинг.

Цікаво, що Warner Bros. частково профінансувала першу частину, вважаючи ідею ризикованою. В результаті фільм зібрав у світовому прокаті понад 1 мільярд доларів і отримав кілька номінацій. Надихнувшись, студія звалила всі витрати на себе, очікуючи аналогічних гонорарів. Таке враження, що лідери десь прорахувалися або занадто повірили в Філліпса.

Прокрутка до верху