Головна » Фільм “Платформа 2” користується попитом, незважаючи на негативні відгуки

Фільм “Платформа 2” користується попитом, незважаючи на негативні відгуки

Фільм "Платформа 2" користується попитом, незважаючи на негативні відгуки (Фото: google)
Фільм “Платформа 2” користується попитом, незважаючи на негативні відгуки (Фото: google)

У 2020 році на Netflix вийшов фільм “Платформа”, який швидко став популярним серед глядачів. Через чотири роки відбулася прем’єра сиквела.

Читайте також: Анонси Netflix: Нове аніме Cyberpunk, 2 сезон “Венздей” та серіал Devil May Cry

Іспанський фільм жахів припав до душі глядачам образом антиутопічної тюремної системи, тому вони з нетерпінням чекали продовження. Звичайно, друга частина відразу влетіла в топ-10 за кількістю переглядів на сервісі, але все одно поступилася першим місцем мультфільму «Звєропой».

Навряд чи друга «Платформа» стане хітом, так як рейтинги набагато гірші за першу частину. Це стосується як критиків, так і глядачів.

На думку тих, хто його дивився, сиквел міг бути не гіршим за оригінал, але розчаровує. Хтось навіть порівняв хорор з фільмом «Джокер: Божевілля для двох», яка, на думку деяких, теж не повинна була виходити. Як написав один із користувачів Rotten Tomates:

Упевнений, всі погодяться, що це продовження було непотрібним. Перший був геніальним і ніс посил, якийсь сенс, а другий був просто нудним.

Фільм “Платформа 2”: Сюжет

«Платформа 2» продовжує розгортатися в багатоповерховій в’язниці з похмурими бетонними стінами, де їжа доставляється через пересувну платформу. У новому фільмі на одному з поверхів опиняються двоє нових персонажів — жінка на ім’я Перемпуана та її сусід Замятін, який обожнює піцу. Система розподілу ресурсів залишилася незмінною: верхні поверхи отримують надмірно багато їжі, тоді як нижні страждають від голоду. Раз на місяць відбувається випадкова зміна поверхів, що змушує ув’язнених боротися за виживання.

Як і раніше, кожен ув’язнений має право взяти з собою одну річ на свій вибір та замовити страву, яка може бути включена в меню платформи. Проте людська натура виявляється неспроможною до стриманості, що знову призводить до конфліктів і жорстоких наслідків.

Фільм “Платформа 2” доступна для перегляду з 4 жовтня 2024 року на Netflix.

Прокрутка до верху