Головна » Хеллбой: Прокляття горбаня доступний для онлайн перегляду

Хеллбой: Прокляття горбаня доступний для онлайн перегляду

Хеллбой: Прокляття горбаня доступний для онлайн перегляду (Фото: google)
Хеллбой: Прокляття горбаня доступний для онлайн перегляду (Фото: google)

На початку осені в деяких країнах стартував вихід фільму “Хеллбой: Прокляття горбаня”, який показав себе не дуже добре. У США його вирішили взагалі не показувати в кінотеатрах.

Читайте також: Чи є сцена після титрів до фільму «Хеллбой: Прокляття горбаня» (2024)

Через півтора місяці після кінотеатрального релізу нова адаптація коміксів пробралася на цифрові полиці. Картину можна придбати в цифровому форматі з 8 жовтня 2024 року за ціною від 20 доларів.

За кілька днів до цифрової прем’єри на агрегаторах почали з’являтися рейтинги. На Rotten Tomatoes, наприклад, стрічка має лише 29% позитивних відгуків. Кажуть, що спостерігати за тим, що відбувається, просто нецікаво, а реалізація залишає бажати кращого.

Оцінка Хеллбоя

Очевидно, автори розраховували на Хелловін, коли фільми жахів користуються особливою популярністю. Однак складно сказати, наскільки успішним буде новий Хеллбой у діджитал, оскільки він зміг зібрати в кінотеатрах лише близько 1,5 мільйона доларів.

Читайте також: «Хеллбой» 2019 на Netflix несподівано сподобався глядачам

Бюджет на екранізацію склав $20 млн, що значно дешевше, ніж у фільмі 2019 року з Девідом Харбором у головній ролі. Схоже, що Ketchup Entertainment просто потягнула проект, щоб не втратити права на персонажа, тому за кілька років можна очікувати ще одного перезапуску.

Прокрутка до верху