Головна » У Мережі з’явився переказ сюжету фільму “Капітан Америка 4: Новий світ”

У Мережі з’явився переказ сюжету фільму “Капітан Америка 4: Новий світ”

У Мережі з'явився переказ сюжету фільму "Капітан Америка 4: Новий світ" (Фото: google)

У Мережі з’явився переказ сюжету фільму “Капітан Америка 4: Новий світ” (Фото: google)

Marvel Studios провела масштабні перезйомки фільму «Капітан Америка: Прекрасний новий світ», які мають врятувати її від провалу.

Перед додатковими зйомками проводилися пробні покази, які викликали у глядачів безлад. Говорили, що це міг бути ще один «Капітан Марвел 2», який став комерційним провалом, зібравши в прокаті всього 206 мільйонів доларів.

Зазначається, що це одна з двох версій нинішнього фільму, які були показані на нещодавніх тестових показах.

Читайте також: Злитий фінал “Капітан Америка 4” пояснює повернення Месників

Увага, далі йдуть спойлери!

Сем зі щитом Кепа

Звичайно, наведена нижче інформація повинна сприйматися виключно як чутки. Більш того, перед прем’єрою сюжет можна переробити.

Переказ сюжету фільму “Капітан Америка 4: Новий світ”

На початку Сема Вілсона і Хоакіна переслідує Товариство Зміїна, яке знайомить пару з покупцем Адамантіума. Г. В. Брідж (Джанкарло Еспозіто), тримає в заручниках черниць, яких рятують герої.

Еспозіто у фільмі «Капітан Америка 4»

Потім Сем відправляє свого напарника на тренування до Ісаї Бредлі. Вони тренуються на класичний монтаж. Героя викликають до Білого дому. Він бере з собою Ісаю і Хоакіна. Президент Таддеус Росс (Гаррісон Форд), каже Ісаї:

“Я повинен говорити через аудиторію, але залишайтеся, я хочу познайомитися з вами ближче”.

Пізніше Росс і Сем зустрічаються, і президент просить героя очолити Месників. Сем запитує:

«А якщо ми не будемо бачити очі в очі?»

Потім відбувається замах на Росса, і Ісая Бредлі та інші охоронці Білого дому загіпнотизовані. Вивчення Семом і Хоакіном записів з камер спостереження призводить до того, що Ісая загіпнотизований спалахами світла на своєму смартфоні. Виявляється, що за ним стоїть Лідер (Тім Блейк Нельсон), який носить гумовий шолом у формі мозку і його шкіра тепер зелена.

Виявляється, Росс звернувся до Лідера за допомогою, тому що був хворий. Це призвело до того, що він став Червоним Халком, коли його кров’яний тиск підвищується (протягом усього фільму Росс їсть льодяники, які підтримують його людську подобу).

Сабра

Рут/Сабра хоче ізолювати Ісаю Бредлі після чергового замаху під гіпнозом. Пізніше вона починає розслідування, яке приводить до Лідера, і незабаром об’єднується з Семом і Хоакіном. Команда вирушає до Stark Technologies, де знайомиться з Амадеєм Чо, провідним інженером. Сем згадує Пеппер Поттс, але вона не з’являється у фільмі за коміксами.

Росс намагається домовитися про мирний договір зі світовими лідерами, але у нього виникають проблеми з Японією, яка вважає, що США вкрали у них адамантій. Це призводить до морської битви між американським і японським флотами в Індійському океані, біля тіла Тіамута. Хоакіна відправляють у нокаут.

Бакі Барнс відвідує героя в лікарні, виголошує промову і їде на благодійний захід. Росс дізнається, що Вождь підставив його, налаштувавши проти себе всі країни. На прес-конференції в Білому домі через динаміки починають грати звуки, які перетворюють президента на Червоного Халка.

Червоний Халк

Сем бореться з Лідером, який розкриває його план. Лиходій говорить, що Сем – це не Стів Роджерс, на що герой відповідає:

«Мені подобається доводити людям, що вони помиляються».

У Білому домі розгортається битва між Семом та Червоним Халком, яка, як зазначають ті, хто спостерігав, схожа на події 6 січня 2021 року (штурм Капітолію). Сем примудряється поранити Росса крилом, що дозволяє йому повернутися до нормального вигляду. Росса потрапляє у в’язницю Рафт, де Сем дякує йому за те, що він визнав свою провину. Сем відвідує Хоакіна, який все ще перебуває в лікарні. Вони жартують про Маямі та розповідають про можливу поїздку до Ваканди за новими крилами.

У сцені після титрів Сем відвідує Лідера у в’язниці, де згадує про передачу влади Амадею Чо. Лідер каже: «Наближається щось велике і страшне», на що Сем відповідає:

«Я буду готовий».

Прем’єра фільму за коміксами в кінотеатрах відбудеться 14 лютого 2025 року.

Прокрутка до верху